"Samo sam vratila ono što mi je uradio!" Dragana u suzama detaljno ispričala šta je sve trpela od muža dok je bila trudna! (VIDEO)

- Da se ponovo udam, nemam više ni potrebu ni želju - počela je Dragana svoju priču

  • 10

Dragana Mitar kaže kako je posle svega zaljubljena u svog muža Sinišu, sa kojim ima sina, ali i otvoreno priča o tome kako su jedno drugo varali.

Bivša "modelsica" je još ranije otkrila kako je trpela zlostavljanje od strane njenog supruga, ali je preko svega prešla i jedva čeka da se vrati svojoj porodici. Ovog prepodneva ispričala je Sanji detalje iz braka sa Sinišom, kao i iz vremena dok je bila trudna.

- Da se ponovo udam, nemam više ni potrebu ni želju. Mi smo pre svega prijatelji, on je tu u svako doba dana i noći, kao da sam odrasla s njim. To je baš neka posebna ljubav. Bila je u početku strast. pa zaljubljenost, ta neka bolesnička ljubav i mislim da je zbog toga došlo do svega - da se svetimo jedno drugome, da on bude nasilnik i svašta nešto. Na kraju je ispao prema meni fer i korektan, ispao je čovek. Ima milion njih koji ostave trudnu ženu... Kad su trudne, muškarci koriste tu priliku, to ti je kao devet godina, nikad kraja... - počela je Dragana.

Dragana Mitar sa mužem Sinišom/ Foto: Facebook/Siniša Dragutinović

- Samo sam vratila nešto što je meni rađeno dok sam bila trudna, dok sam se bavila detetom, a on se bavio ku*vetinama. Pošto ne mogu da mu dokažem tu jačinu bola, onda je*i ga. Htela sam i da se razvedem, nije mi dao - između ostalog je ispričala Dragana

Njenu kompletnu priču poslušajte na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    22. mart 2019 | 19:08

    Sama je Izjavila da nikad nije radila e pa onda cuti I trpi kad si sponzorusa!!!!!!!!

  • Ja

    22. mart 2019 | 17:05

    Aj bre napolje

  • Naki

    22. mart 2019 | 17:19

    Meni samo nije jasno od čega se ovi u zadruzi goje a stalno kukaju da su gladni i biju se oko hrane?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA