"Naše prijateljstvo je puklo zbog nje!" Zadrugar priznao da mu se sviđala Luna, pa otkrio da je sa Markom prestao da se druži zbog nje! (VIDEO)

Toma se svojevremeno družio sa Markom, ali nakon što je Miljković uplovio u vezu sa blogerkom njihovi odnosi su zahladneli

  • 6

U današnjoj emisiji "Radio amnezija" prvi gost bio je maneken Toma Panić, a onda je odgovorio na pitanja voditelja i otkrio da li je prestao da se druži sa Markom Miljkovićem zbog njegove veze sa Lunom.

- Stvarno je naše prijateljstvo puklo zbog nje. Ja njoj nikad nisam želeo da prilazim i da se namećem u rijalitiju, iako mi se sviđala. O svom prijatelju ne želim da kažem nijednu lošu reč, ali on je i sam izjavio da se igrao sa raznim devojkama - odgovorio je Panić.

Toma komentariše Marka Miljkovića, Printskrin: TV Pink

Panić je prokomentarisao i parove u kući, gde je za najbolji odabrao Anu Korać i Davida Dragojevića. Ipak, nije imao optimistične reči za parove.

- Nakon Zadruge to sve ide kud koji, mili moji - dodao je Toma.

Na kraju intervjua, Panić je ipak rekao da mu nije žao što nije sa blogerkom u vezi, a kako je sve ovo izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matej

    22. mart 2019 | 17:59

    Jedva cekam zadrugu 3 ako Luna ne udje. Videcete kakva ce to propast da bude. Izgubicemo nekoliko redovnih imena tj komentatora ovde koji Lunu komentarisu svakodnevno.

  • Cica S

    22. mart 2019 | 17:55

    Mozda se Tomi ostvari zelja u Zaduizi 3..

  • Boka

    22. mart 2019 | 22:05

    Nova merna jedinica za merenje gluposti je ,,Djo,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA