Karađorđe zaljubljen u Doroteu? Isplivalo ljubavno pismo: Evo kojim rečima je iskazao svoju ljubav!

- Produžavam i po stoti put se ranjavam, ne prestajem da se borim - poručio je Karađorđe u pismu

  • 11

U toku današnje emisije radija Amnezija, voditelji Bora i Bane pustili su, u šali, pesmu "Prava ljubav godine ne broji" posvećenu Karađorđu Subotiću i Dorotei Jovanović.

Naime, oni su primetili da ovo dvoje zadrugara često šetaju zajedno te su hteli da se našale na njihov račun. Ali, izgleda da je istina ono da u svakoj šali ima pola istine.

Naime, portal Pink.rs došao je u posed ljubavnog pisma koje je Karađorđe napisao Dorotei.

Karađorđe Subotić, Printskrin: TV Pink

- Živim život sinji, u sobi poput laži, živim život sinji a ne znam šta će da bude. Ova bol ima svoju visoku cenu, komad po komad rasipa dušu i daje je njemu. Produžavam i po stoti put se ranjavam, ne prestajem da se borim - napisao je Karađorđe i nastavio:

- Verni prijatelji, za utehu stiskate ruku i bezbroj lažnih dali joj bol i muku. I pobeda ima svoju žestoku cenu ali plaćam je pa nek ide na dušu njenu - zaključio je on.

Dorotea Jovanović, Printskrin: TV Pink

Kako će se Dorotea osećati kad bude saznala da Karađorđe zapravo ima osećanja prema njoj ostaje nam da vidimo, a s obzirom na to da je danas bila poprilično besna zbog toga što je povezuju sa njim, verovatno joj reakcija neće biti nimalo staložena.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    22. mart 2019 | 21:55

    Mogao bi Karadjordje bez problema da uleti klizeci

  • Zena

    22. mart 2019 | 21:07

    Odavno nisam citala da muskarac pise zeni pesme??? Bas lepo vidi on dzentlmen?,?Tako se nekad krala zenska srca? A danas kola,zlato,oruzje,itd,itd

  • Kursumlija

    22. mart 2019 | 20:34

    Mala je najlepsa tamo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA