≫ 

David prvi put sa Anom pričao o odnosu sa svojim bratom Dejanom i Dalilom: Koraćeva ga savetovala da se pomiri sa njima!

- Počeo je da me vređa preko novina. Meni je sve to bilo retardirano! - rekao je David o svom bratu Dejanu

  • 16

David Dragojević prvi put je pred svojom devojkom Anom progovorio o svom bratu Dejanu i njegovoj supruzi Dalili.

David je ispričao da mu nisu jasne neke stvari koje je Dejan radio, ali i da sebe krivi jer je uopšte postao javna ličnost.

- Počeo je da me vređa preko novina. Meni je sve to bilo retardirano! Ja sam onda došao iz Amerike, ofarban u plavo, i pogodilo me je kada sam išao u cvećaru da kupim cveće, a oni (Dalila i Dejan) su na stori okačili kako su "videli tvora da ide u cvećaru". A zapravo nije hteo da pređe put da se javi. Ne znam kako je to mogao, ja tako nikada ne bih. To je klinački! A za sve sam ja kriv što sam uopšte ušao u taj javni svet. Sve zbog mog nekog hira... Je*ao me Instagram i lajv, tako je sve počelo... A kad je ova rekla da sam ja njega pljunuo. Užas! Ja to u životu ne bih uradio - tužno je govorio stariji od braće Dragojević i nastavio:

- Dobro, oni su napravili lepu kuću. Baš lepu kuću! I treba da budu srećni - dodao je David, a Ana je ispričala da je jednom razgovarala sa Dalilom na Instagramu.

Dejan i Dalila, Foto: Instagram/dalila_morenno_official

- Pitala sam je gde je kupila kućicu za psa. I pre nego što sam ušla mi je napisala "srećno". Ja bih baš volela da se ti pomiriš sa njima. Nema potrebe da zbog gluposti budeš u tako lošim odnosima - rekla je Koraćeva.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: "Muka mi je, povraća mi se..." Ana Korać priznala Davidu da sumnja da je trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimy

    23. mart 2019 | 09:21

    David cim otvori usta slaze. On voli samo sebe. Zarad sopstvene popularnosti spreman je da ispljuje celu porodicu. Njanjav muskarac i los covek. Odvratan je. Dejan je za Davida GOSPODIN.

  • Ana

    22. mart 2019 | 23:42

    Uh kako David laze. A to sto je pozeleo bratu da ga nadju u jarku? A kad je Dalilu najruznije izvredjao zajedno sa Aleksandrom i Ljubom i to je zaboravio?

  • Filigran

    23. mart 2019 | 15:33

    David laze . Zajedno sa Aleksanrom je najstrasnije vrijedjao svog brata i njegovu zenu. A Aleksandra je stalno dolivala ulje na vatru i podstrekavala njihov sukob.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA