≫ 

"Ne dirajte nas, mi ne diramo vas!" Gagi poručio Kiji i Slobi da se okrenu svojim životima, pa ispričao šta čeka Lunu čim izađe iz Zadruge!

Gagi za svoju ćerku ima velike planove, a sada je otkrio šta je čeka kada izađe iz rijalitija

Lunin otac, Gagi Đogani ne gubi vreme dok je njegova ćerka u rijalitiju, te joj već uveliko traži pesme koje će snimiti odmah po izlasku iz Zadruge.

Gagiju je drago što će se njegova ćerka posvetiti muzičkoj karijeri, a on već uveliko razmišlja o tome u kom smeru će ići njena karijera.

- Podržavam je da se bavi pevanjem, već imam pregovore s ljudima koji će da rade na njenim pesmama. Razmišljamo koji će to fazon i pravac da bude, sve će biti spremno kada ona izađe iz rijalitija. Odmah će da uđe u studio i da snimi prvenac. Gledamo da ta prva numera bude stvarno dobra, ne balada nego neka "napadna pesma". Ona je osetila da ume da peva i da može, a narod je voli, ima svoje fanove. Ja sam dugo u poslu i mislim da će ona biti odlična u ovoj branši - kaže nam popularni denser i otac zadrugarke, i dodaje da je Luna u prvi mah želela da se posveti pisanju:

Gagi Đogani, Foto: Marko Jovanović

- Kada je izašla iz prve Zadruge, Luna je želela da piše knjigu. Pitala me je za savet, ja sam rekao da ne mislim da je dobro da ona uzme mikrofon. U početku je bila protiv toga jer je videla da su svi iz rijalitija počeli da pevaju. To joj je zasmetalo i nije videla sebe u tome. Govorila mi je: “Tata, molim te, nemoj da me ubeđuješ, ne vidim sebe u tome.” Međutim kada je ušla u Zadrugu 2 mišljenje joj se promenilo, shvatila je da bi joj to išlo od ruke. To nas je usrećilo, baš nam je drago što je to odlučila, Anabeli i meni, mi smo godinama u toj branši. Mislim da je donela pravu odluku, ljudi žele da je vide.

kako su nedavno Kija Kockar i Sloba Radanović poručili Đoganijevima "da im se se skinu sa grbače" denser navodi da on bivšim supružnicima želi da se posvete svojim karijerama i da više ne pominju njegove najbliže.

Kija i Sloba, Foto: Nikola Tomić

- Ne želim nikome ništa loše, nisam takav. Ne pratim šta pričaju i pišu o nama. Kiji i Slobi želim sve najbolje i ništa loše im ne mislim. Nek se okrenu svojim životima i svojoj karijeri i nas neka ne diraju, mi ne diramo njih. Mene zaista ta priča više ne zanima, to je ostalo u Zadruzi 1 - zaključio je denser.

Kako je Lunina veza sa Markom Miljkovićem vrlo turbulentna, pa se često mogu videti njihove žestoke svađe, Gagi smatra da je sve to normalno, a svoju ćerku podržava u svemu.

- Ono što je meni bitno je da zna da ima moju podršku i da sam uz nju. Ne stižem da gledam rijaliti kao što sam pre, ali pratim Lunu i čitam sve što se o njoj piše. Normalno je sve to što se dešava, emocije, suze i igre, to je rijaliti. Ja Lunu podržavam, ona je moje dete i uz nju sam. Bitno mi je da je vidim srećnu i nasmejanu, pa da li će to biti uz Marka ili ne, kako god da odluči - ispričao je Gagi Đogani.

Luna i Marko, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

On ističe i da će da podrži naslednicu kakvu god odluku da donese o Marku, jer smatra da ne bi trebalo da se meša.

- Luni sam rekao kada sam za Novu godinu ušao u rijaliti, sve što ona bude rešila i odlučila po pitanju ljubavi, ja ću da je podržim. Ako hoće da bude sa njim, ja sam uz nju i ne treba da se drami kada je ljubav u pitanju niti da se meša. I ja sam bio mlad, nikad nisam svoje slušao iako su bili protivnici nekih mojih ljubavnih veza. Roditelji uvek imaju neko svoje mišljenje, ali ne mislim da u tim godinama roditelji treba da utiču. Mlada je, neka prođe i odluči šta želi da sebe - zaključuje Gagi Đogani.

VIDEO: Luna hoće da se uda za Marka kada izađu iz Zadruge

VIDEO: Kija: Sloba i ja se peckamo

(Telegraf.rs/TV Magazin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 500 lajkova

    23. mart 2019 | 13:36

    Ja samo dosao da kazem ljudima da ne veruju ovim lajkovima i dislajkovima. Mojih 500 lajkova na ovom komentaru neka to dokazu.

  • Druga mama Odgovor

    23. mart 2019 | 13:36

    Odlična replika na naš komentar. E pa dragi Kijin "Fane", nismo nikako podržavali trougao, a to smo i iskazivali u komentarima.Znači u tom trouglu je samo Luna za osudu,a ovo dvoje su nagrađeni.Luna je bila sama sa sobom(NE OPRAVDAVAMO JE). Otvorite več jednom oči.Luna je u Z1 izigrana od strane Kije i Bobe. Dobar scenario ih dovede tu gde jesu. Nažalost i između Kije i Lune ( u ponašanju) ne vidimo neko veliku razliku (sem godina). Luna imala sex sa oženjenim, Kija udata imalA SEX sa Filipom. Kija šamarala Bobicu isto kao i Luna. Kija pokazivala "cica macu" udata žena. Na kraju dobra organizacija i Kija pobedi. A kao nagradu za "navodnu prevaru",dobiše pesme crvene fotelje. Kija kao član žirija Pinkovih zvezdica (koju deca vole i prate) izbaci vaspitnu pesmu " dok dahćeš na njoj). Da li će to deca sutra pevati? Tako druga mama tišina.Ne može u celoj priči biti samo Luna kriva, a ovo dvoje dizani u nebo.

  • Mislim

    23. mart 2019 | 12:05

    Kija je sinoć napravila lom u Zagrebu. Gostovala je i na radiu. Intervju nije sadržao nijedno pitanje o vama Đoganijima,a bilo je milina slušati. Tako da dodta vas više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA