Zadruga Specijal: Luna želi da se uda za Marka, Kija ju je podržala, dok Sloba ostavlja sve iza sebe! (VIDEO)

Nama ništa ne može da promakne, jer mi nikada ne spavamo

  • 10

U novoj epizodi "Zadruge Specijal" otvrivamo koliko su zapravo naši zadrugari iskreni. Naime, Luna Đogani izjavila je pre nekoliko dana kako bi se nakon Zadruge udala za sadašnjeg dečka Marka Miljković, iako nam je 6. septembra tvrdila da joj se ne može dogoditi ljubav kao sa Slobom Radanovićem. Šok izjava nedelje je zapravo izjava Kije Kockar koja je stala u Luninu odbranu, dok se Sloba oglasio nakon saznanja da je Luna imala seks sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Kako izgleda nova epizoda "Zadruge Specijal" pogledajte u videu na početku teksta.

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    23. mart 2019 | 21:12

    A Kija je napisala knjigu...e bas je prava Dafina, toliko devojka laze da prosti ne mogu da verujem ko jos moze da joj poveruje bilo sta

  • Amnezijano

    23. mart 2019 | 22:37

    U Zadruzi je za zenu sa kojom je u crkvenom i gradjanskom braku i vezi od pet godina rekao da je nerast. Kad su neki napadali njegovu ljubavnicu, njen fizicki izgled, on je jasno i glasno to rekao iako mu se zena nije obracala u tom momentu. On misli da je to iza njega, da ce se tozaboraviti? Za Kiju me bas briga jer je njoj to ocigledno normalno, al nismo svi takvi. Neki od nas stvarno ne vole ljigave osobe nevezano za njihove odnose, trouglove i slicno. Cak i da mu gazda snimkove izbrise, uzalud jer toliko je odvratan bio i ostao.

  • LAKI

    23. mart 2019 | 21:55

    Luna nije Marko za tebe. Vidis da je ljubomoran,nervozan i sada ti zabranjuje da ne smes da se druzis sa Gastozom. A sta ce da radi kada mu budes supruga. Ti si emotivna i tebi treba neko ko je nezan,ko ce da te voli i cuva. A ne da ti budes neciji rob

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA