≫ 

Stanija oplela po Luni: Fali joj vaspitanja, njena bivša drugarica Anastasija Ražnatović za nju je dama! (VIDEO)

- Neka malo povuče ručnu na ponašanje - izjavila je Stanija za Đoganijevu

  • 26

Stanija Dobrojević iznela je svoje mišljenje o Luni Đogani i njenoj vezi sa Markom Miljkovićem u razgovoru sa Milanom Miloševićem, jasno stavivši do znanja da joj se njeno ponašanje ni najmanje ne dopada.

- Ok, desi se afera, da ti veza ne uspe. Ali sad baš da si imala samo, ono, trening, seks, i te izjave... Ne mora sve to tako transparentno. Uglavnom, moj komentar je bio - neću reći dobronameran - ali smatram da bi joj tako rekli i njeni najrođeniji. Neka malo povuče ručnu na ponašanje - rekla je Stanija.

Na pitanje da li Luna dobar ili loš primer, Stanija je pomenula učesnicu Zadruge 1 Teodoru Džehverović, kao i Luninu nekadašnju prijateljicu Anastasiju Ražnatović sa kojom je bila nerazdvojna, a sa kojom već godinama ne razgovara.

Anastasija Ražnatović/ Foto: Instagram/raznatovicanastasija

- Teodora iz prethodne sezone je imala ljubavnu vezu i možda su imali odnose, ali to se radilo da ne mora da bude vulgarno, prosto, da se objašnjavaju poze. Ili njena bivša prijateljica Anastasija Ražnatović koja je dama. Ume da se ponaša - rekla je Stanija, pa dodala kako Luna "ima potencijala, ali da joj fali malo ponašanja i vaspitanja".

Luna Đogani i Marko Miljković/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ona je bila prelep deo mog života, bila mi je podrška i nešto jako bitno u životu. Završilo se nažalost. Ona zna da ja želim njoj i njenoj porodici svu sreću ovoga sveta - izjavila je Luna u prvoj sezoni Zadruge za svoju bivšu prijateljicu Anastasiju.

Podsetimo, Luna Đogani nedavno je čitavoj naciji priznala da je sa Nenadom Marinkovićem Gastozom imala samo seks, a nakon toga se oglasio i on.

VIDEO: Luna objašnjava kako je imala seks sa Markom na stolici

Pogledajte i Stanijin razgovor sa Milanom u kojem kritikuje Lunu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    24. mart 2019 | 07:51

    U pravu si sve,ne gotivim nesto ni Staniju ali za razliku od ove Djoganijeve bar se zna ponasati,ni jednom nisam cula da je nesto opsovala,ruzno se izrazavala za sve njih tamo nsj kulturnija....

  • Max

    24. mart 2019 | 11:11

    Jaoo Standzo za slamčicu se hvatas radi opstanka! Hahaha ne ide ti pa se vredi uhvatiti za Lunu i bilo koga sa kim ona nije u dobrim odnosima. Jadno i bedno

  • Mirjana

    24. mart 2019 | 12:22

    Bez obzira na sve priče koje kolaju o Staniji, ali bez dokaza, ona je u Zadruzi najlepša, najurednija i najkulturnija. Mislim da i najobrazovanija. Ima stav i kaže iskreno što misli. I ako nije moj favorit, uspoređivati nju da praznom i nemoralnom Lunjarom je smešno. Lunjara je DNO DNA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA