≫ 

Tvoja podrška Dragani je lažna! Marija Kulić i Anastasija Buđić ušle u žestoku raspravu, Modelsica poručila: Ja sam institucija! (VIDEO)

- Došla si ovde da lupaš gluposti i da ti se narod smeje - rekla je Marija Draganinoj drugarici Anastasiji

  • 7

Marija Kulić je bez dlake na jeziku ponovo ušla u Zadrugu i odmah zapečatila svoj povratak svađom sa Anastasijom Buđić, koja je došla u studio kao Draganina prijateljica i podrška.

Temperamentna Marija je ušla u raspravu sa Anastasijom oko Draganinog ponašanja, tvrdeći kako ona nije dobra majka. Anastasija je branila drugaricu, pa je svađa potrajala neko vreme.

- Ja sam u medijima 15 godina, ja sam član grupe Models, Anastasija Buđić, institucija! Ja nisam ovde došla kao medijska ličnost, ja sam došla kao Draganina drugarica - pobunila se Anastasija.

Anastasija Buđić/ Printskrin: TV Pink

- Ja ne volim takve osobe! Kod tebe Dragana nema greške uopšte, to je lažno, ta tvoja podrška je lažna. Ona dete nije videla od kada? Ona je došla ovde da bi ostavila Sinišu kad izađe iz rijalitija. Da li joj priliči da se slika gola?! Majka! - nastavljala je Marija.

- Mislim da je to shvatila kao ozbiljan zadatak, htela je da ispoštuje produkciju - rekla je Anastasija.

Marija Kulić/ Printskrin: TV Pink

- Onda je toliko glupa i naivna da nemam reči! Rekla mi je da bi se slikala za 30.000 evra, a rekla sam joj da se ovde skinula za džabe, bez para! Ona se slika znači drugi put, slikala se za časopis, sad se slikala u rijalitiju i rekla je da bi se opet slikala za pare - uporna je bila Marija.

Dragana Mitar/ Printskrin: TV Pink

- I Miljana je majka i imala je seks u rijalitiju! Je l' pogrešila? Je l' treba da pljujemo Miljanu sad? - pitala je Anastasija.

- Treba, nego šta! A Dragani treba da kažemo: "Bravo, Dragana, zlatna si" - bila je ironična Marija, a u studiju je pao aplauz zbog Marijine kritike na račun njene ćerke.

Snimak pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA