Luna se čačkala "tamo dole", a onda je na ekranu ugledala Kiju i Slobu zajedno! (VIDEO)

Luna je uzdahnula kada je videla Kijin lik, odmahnula rukom, a onda je prokomentarisala kako Dušica Jakovljević dobro izgleda, te da je Damir Handanović "najjači"

  • 54

Ukućanima "Zadruge 2" puštena je najava prve emisije "Pinkove zvezde", koja počinje u nedelju, 24. marta, u 22 časa.

Luna Đogani i Marko Miljković zaustavili su se kako bi odgledali najavu, a u jednom momentu na ekranu su se pojavili Kristina Kockar i Slobodan Radanović koji su deo žirija.

Luna je uzdahnula kada je videla Kijin lik, odmahnula rukom, a onda je prokomentarisala kako Dušica Jakovljević dobro izgleda, te da je Damir Handanović "najjači".

Čim je završena najava Luna je lupila Marka po zadnjici i nervozno krenula ka sobi. Međutim, pre toga, Đoganijeva je rukom čačkala "ono dole", što je već počelo da se širi društvenim mrežama.

Luna se "češka", Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Snimak pogledajte na početku našeg teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    24. mart 2019 | 18:56

    Najveci blam je bio kad je Marko ugledavsi naseg slavnog glumca Ziku Todorovica pitao Lunu'' Ko je ovaj?'' a Luna mu odgovorila '' ne znam, on nesto glumi''.E sramoto jedna.

  • Mirela

    24. mart 2019 | 23:05

    Pa tim samo i raspolaže, od tog zaradjuje, to joj je prošlost, sadasnjost i buducnost. Nju sigurno ne cete vidjeti nikad kako je stavila prst na celo.

  • Ljilja

    24. mart 2019 | 19:44

    Pogledajte dobro klip njih dvoje pametnik i informisanih 🤣🤣🤣neznaju ko je Zika da li ima dalne!!Tuga kakvi likovi poput Anabele,Gagija,Marka sa sve Lunom nama danas ispiraju mozak tuga bozija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA