≫ 

Marija Kulić rekla Luni kako je Gagi ne podržava i sasula joj sve u lice, ona u neverici, ustala i obratila se produkciji, evo šta im je tražila! (VIDEO)

- Ja se slažem sa Gagijem, ja nisam za njihovu vezu - komentarisala je Miljanina mama Lunu i Marka

  • 18

Marija Kulić vratila se sinoć u Zadrugu posle 12 dana odsustva, a danas je imala zadatak da prokomentariše svakog zadrugara.

Markovu i Luninu vezu je iskritikovala, navodeći kako smatra da je Marko sa Lunom iz koristi, da bi došao do finala.

- Luna je naivna i dalje, ne znam. Majka je podržava, otac je ne podržava. Sad ne zna koga da sluša. Prošle godine je slušala mamu i pogrešila, ove godine slušala mamu, boji se da ponovo ne pogreši. Ja se slažem sa Gagijem, ja nisam za njihovu vezu, da se ne veže kao Miljana i da ne bi bila povređena - rekla je Marija.

Marija rekla Luni sve šta ima/ Printskrin: TV Pink

Luna je bila iznenađena, pa je nešto kasnije pitala Mariju o čemu se radi.

- To je samo moje mišljenje. Vidim da nisi imala poziv sa tatom, sa mamom jesi, nisi dobila čestitku za rođendan. Pomislila sam da ne podržava tu vezu - objasnila joj je Marija.

- Hvala ti što si mi rekla. To me već dugo muči i želim da zamolim Drvo da mi omogući poziv sa tatom da bih bila mirna. Hvala - rekla je Luna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grober Mne

    24. mart 2019 | 21:46

    Čudno mi da nisi još ranije tražila poziv..jer tebi omoguće da zoveš majku i da joj rodjendan čestitaš dok drugi nikada ne dobiju poziv.

  • 🕳

    24. mart 2019 | 23:05

    Podrzava je tata kako ne. Tata radi sve *sto mama kaze*. I nada se nekom stancicu jer zivi kao najveci bednik. Tata da zna sta hoce ziveo bi kao covek.

  • Kursumlija

    24. mart 2019 | 19:44

    Luna predji na drugog😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA