≫ 

Oglasila se Jelena Krunić nakon diskvalifikacije: Namerno sam je udarila! (FOTO)

Sada već bivša učesnica Zadruge 2 oglasila se na društvenim mrežama svega nekoliko sati nakon prisilnog napuštanja rijalitija

  • 26

Jelena Krunić je večeras, 25. marta, diskvalifikovana iz Zadruge 2, zbog istog načina na koji je ispoljila agresiju kao u Zadruzi 1. Udarila je Maju Marinković, a ni obezbeđenje nije poštedela.

Diskvalifikovana Jelena oglasila se nekoliko sati nakon momentalnog napuštanja Zadruge posle odluke produkcije, sa tvrdnjom kako je sve uradila namerno kako bi otišla kući.

Jelena Krunić urlala na obezbeđenje/ Printskrin: TV Pink

- Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih 6 meseci, ono što sam uradila je bilo sa namerom, jer sam želela da izađem. Ne ponosim se time, kapiram da će me opet narod osuditi, ali moje zdravlje je meni ipak na prvom mestu, 12 kilograma sam izgubila. Naravno da to ne opravdava moje ponašanje, ali se nadam da se prikazivalo još nešto osim da sam "agresivac" - napisala je Jelena na Instagramu i poručila fanovima da ih voli.

Objava Jelene Krunić/ Printskrin: Instagram/jelena_krunic_official

Podsetimo, produkcija je odmah reagovala i Veliki šef poslao je pismo kojim je Jelena diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja i toga što je udarila Maju.

Pogledajte kako je Jelena histerisala nakon napada na Maju, a jasno se vidi i momenat kada je ošamarila momka iz obezbeđenja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar MNE

    25. mart 2019 | 21:40

    A Miki?Zbog čega on nije izbačen kada je udario Tomu..pa joś sinoć javno prijeti da će mu pucati u noge i prebiti ga i odrobijati 10 godina.Kakva je sada ovdje pravda?

  • Mile

    25. mart 2019 | 22:07

    12 kg manje sam izgubila???? Ova je pricala da ima 2 fakulteta.

  • Sale

    25. mart 2019 | 21:57

    Tebe niko nije podrzavao, ovih sest medeci😂😂😂. A zdravlje ne ulazi kroz nos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA