≫ 

"Koja bi majka prihvatila tako nešto?!" Davidova majka surovo o Ani Korać, nakon priče da će biti saslušana zbog uhapšenog makroa Mihaila

- Od početka Davidove veze ispratila sam i propratila sve i htela da ga upozorim. Znam da ona i te kako igra igru... - počela je Davidova majka za Telegraf.rs

  • 39

Nakon što je Mihailo Maksimović ponovo uhapšen kao glavni makro na domaćim prostorima, a u njegovom lap-topu pronađene fotografije svih devojaka koje se bave najstarijim zanatom, glavna tema su rijaliti učesnice koje se navodno bave prostitucijom.

Stanija Dobrojević pominjala je Mihaila pojedinim devojkama, nakon što je javno rekla kako "provereno zna da se Sanja i Ana bave prostitucijom". Stanija je Sanji Stanković poručila da ju je upravo on pozdravio, a u sukobu sa Anom Korać tvrdila je da joj muškarci plaćaju za seks, te da neće više ona da bude "paravan takvima".

Ovim povodom pozvali smo Biljanu Dragojević, majku Davida Dragojevića koji je u vezi sa Anom Korać, a kako nam je Biljana rekla čula je za te priče o Ani i ranije je pokušavala da upozori sina o "poslu" Koraćeve.

- Od početka Davidove veze ispratila sam i propratila sve i htela da ga upozorim. Znam da ona i te kako igra igru... - počela je Davidova majka za Telegraf.rs.

Biljana Dragojević, Foto: Nikola Tomić

Biljana smatra da David ne treba da bude sa Anom jer njemu treba "normalna" devojka.

- Što se tiče njihove veze i Ane, nisam promenila mišljenje. On sebi bira. Ako je njemu to okej, neka bude sa njom. Mada, od toga nema ništa, jer je mnogo glupo da se veže za devojku koja radi to što radi... Realno, svako ko je normalan gledaće tako, pa i ja - kaže Biljana.

- Njemu treba devojka koja je normalna. Ne mislim ja da je ona nenormalna, nego ovako sve što se piše, a to sam čitala i čula ranije, nisam ga bezveze upozoravala i neprihvatala. Ne znam koja bi majka prihvatila tako nešto... - zaključila je Biljana.

VIDEO: Davidova majka otkriva: Aleksandra i ja smo se dogovorile da ona napusti naš dom

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    10. april 2019 | 15:01

    Alelsandra ce vam doci do glave a to vam se i desilo. Neka je Ana kakva god daje a ovako nebi uradila Davidu i celoj porodici zato ako mora od dva zla biraj manje zlo. Ana je bolji covek to da znas gosp. Biljana.

  • Ugo

    10. april 2019 | 21:18

    Ova zena grama mozga nema! Navija za bivsu devojku svog sina umesto za njega!

  • Dragana

    11. april 2019 | 10:50

    Ma ko tebe pita sta Biljana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA