≫ 

Ekskluzivno! Sanja Stanković pre 5 godina osuđena zbog bavljenja prostitucijom

Tom prilikom uhapšen je i Mihailo M, najveći estradni makro, koji je pre nekoliko dana ponovo uhapšen, ali drugim povodom

  • 35
Sanja Stanković, Foto: Marko Jovanović

Protiv Sanje Stanković (25) krajem decembra 2014. godine podneta je prekršajna prijava, po kojoj je kasnije i osuđena.

Kako Telegraf.rs ekskluzivno saznaje, Sanja je tada osuđena je zbog bavljenja prostitucijom!

U akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije te noći uhapšena je starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi OroTom prilikom uhapšeno je nekoliko devojaka, a pored Sanje i Mimi tu je bila i Plejboj zečica Božana Vujinović iz Banjaluke, poznata i kao "Božana Neodoljiva Neumoljiva".

Mimi Oro je tada određen pritvor od osam dana, ali je odležala dva dana u ženskom zatvoru u Požarevcu, pošto je Prekršajni sud usvojio njenu žalbu. Međutim, u februaru 2016. Mimi je na ponovljenom suđenju osuđena i kažnjena sa 60.000 dinara.

Tom prilikom, krajem decembra 2014. kada je Sanja "uhvaćena", uhapšen je i Mihailo M, najveći estradni makro, koji je pre nekoliko dana ponovo uhapšen, ali drugim povodom.

Jovana Tomić Matora od prošle godine u vezi je sa Sanjom Stanković, Foto: ATA Images

Kod njega su tada "pronađena četiri mobilna telefona, lap top, kao i 16 mobilnih telefona sa takozvanim 'zlatnim brojevima'", saopštio je tom prilikom MUP.

Pronađen je i "tabelarni prikaz zarada devojaka, evidencija rashoda, odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama devojaka", navelo se tada u saopštenju.

Po osnovu naredbe Prvog osnovnog javnog tužilaštva, policija je pregledala mobilni telefon i lap top osumnjičenog "i u njima pronašla poruke, adrese određenih osoba, uplaćeni novčani iznos, kataloge obnaženih ženskih osoba".

Podsetimo, Stanija Dobrojević pre nekoliko dana javno je rekla da "provereno zna da se Sanja Stanković bavi prostitucijom", a spomenula je i njenog nekadašnjeg makroa Mihaila Maksimovića. Sanja je demantovala da e bavi tim "poslom", kao i da poznaje izvesnog Mihaila.

Ipak, istina je drugačija.

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isti likovi

    10. april 2019 | 20:25

    Jasno je da u rijalitiju nisu ni obrazovane ni neke moralne devojke, ili preterano patrijahalne! Ali mi nije jasno kako u svaki rijaliti i u svaku sezonu dovode uvek te iste devojke! Pobogu, ima li iko drugi, neko razlicit, interesantniji? Katastrofa!

  • Djile

    10. april 2019 | 17:56

    Pa od cega te devojke zive a ne rade nigde. Odakle lova za skup zivot ako ne od prostitucije ili bogatih momaka... Njihova parola je bolje pola sata na k...u nego ceo dan na suncu....

  • Oja

    10. april 2019 | 18:07

    Ma nemoguće!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA