Ana Korać se "prala" nakon što su je gledaoci napali jer je Davidovoj mami pokazivala srednji prst, a onda joj se direktno obratila

Koraćeva je tvrdila da nije Biljani pokazivala srednji prst

  • 18

Ana Korać demantovala je da je ikada vređala Davidovu mamu Biljanu i da joj nikada nije pokazivala srednji prst, uprkos činjenici da hiljade ljudi koji su to videli tvrde da jeste.

- Ana, zar te nije sramota? Voliš Davida, a po ko zna koji put Davidovoj majci pokazuješ srednji prst. Govoriš da je Mungos jedini normalan u njegovoj porodici, pa Mungos uopšte nije njegova porodica - pročitao je Milan Milošević ono što je napisao gledalac "Zadruge".

- Ja nijednom nisam pokazala Davidovoj mami srednji prst. Jedino kada sam pokazala srednji prst to je bilo kada sam bila na doku i kada sam rekla za anti-fanove, ne Davidoj mami. To je laž, to uopšte nisam rekla. Evo, ja sada pozdravljam Davidovu mamu, to što ona ima nešto protiv mene je njena stvar - prala se Ana Korać, a David Dragojević je stao uz svoju devojku:

- Moja Biljana je sada na nuli, ni dole ni gore. Pozdravljam je, ali setimo se da je nula pozivitna. Hvala lepo!

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga specijal: Povratak Aleksandre uzdrmao Zadrugare, ovako su reagovali:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sjasi

    11. april 2019 | 16:48

    Nista nije naucila iz primera Huga i deteta,opet ce gledati snimkove.Inteligencija NULA NEGATIVNO.

  • Dana

    11. april 2019 | 19:32

    E Davide sram te bilo majci Biljani kazes da je nula! Kad shvatis ko je Ana Korac i sta cela Srbija cita ovih dana shvatces da je Biljana bila u pravu!!! Majka je jedina osoba koja voli svoje dete bez interesa...

  • Joker

    11. april 2019 | 16:23

    Kakva jlubav, kakvi bakrači! Njoj profesija ne dozvoljava da nekog voli i bude mu verna. I obrazovanje je na nuli. Pozitivnoj. Sačuvaj Bože!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA