"Troši za dan više od 10.000 evra, zbog nje su mi zapalili auto!" Bivši momak Ane Korać izneo sve detalje njihove veze

Anin bivši je potom priznao da mu se Aleksandra dopada, te da će pokušati da bude sa njom kada izađe iz Zadruge

  • 29

Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać koji je bio oženjen dok se zabavljao sa atraktivnom zadrugarkom, rešio je da otkrije njeno pravo lice.

Otkako je stupila u vezu sa Davidom Dragojevićem o Ani su krenula da kruže razne priče, kako voli život na visokoj nozi, a njen bivši momak otkrio je detalje iz njihove veze, te priznao da mu se Aleksandra Subotić dopala i da će nakon njenog izlaska iz rijalitija pokušati da bude sa njom.

Foto: Instagram/ana_korac

- Ja sam sa svima povezan, poznajem i Aleksandru Subotić i Minu Vrbaški, ali bio sam u vezi samo sa Anom Korać i Ninom Prljom. Aleksandra mi je pričala o Davidu i ako se ne pomiri sa njim, ja ću je čekati posle Zadruge, ona nije kao Ana Korać - kaže Filip i dodaje:

- Ana voli momke sa parama, njeni su prohtevi veliki, troši za dan više od 10.000 evra. Meni su zapalili auto zbog Ane, dao sam joj na korišćenje Maserati, ali eto izgoreo je. Oprostio sam joj. Ja živim u Londonu, ovde mi je super, a kada sam dolazio u Srbiju, upoznao sam Anu i bili smo zajedno. Ja sam joj zamerio to što je pričala da sam ja kriminalac. Valjda je htela da ima dečka kriminalca, a ja veze nemam sa kriminalom, to me ne zanima.

- Radim ovde u IT sektoru, imam dosta novca, ali dosta i radim. Taj auto kupio sam nov u Londonu i dao njoj na korišćenje, ali neću više o njoj da pričam. Ja sam sada slobodan, nemam više ženu i čekam Aleksandru. Možda se desi nešto sa nama posle Zadruge, videćemo - rekao je on.

Aleksandra Subotić, Foto: Instagram/sandrasuboticss

VIDEO: Konačni obračun Aleksandre Subotić i Ane Korać: Mnogo buke ni oko čega

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA