≫ 

Luna vrištala od sreće čim je čula Gagija, on joj održao lekciju, a kad je Marko ušao u govornicu, ni njega nije poštedeo! (VIDEO)

Luna je dobila video poziv na datum koji je njoj veoma važan

  • 49

Luna Đogani sinoć je otrčala u Rajski vrt, gde je rekla Drvetu mudrosti da je za nju 13. april vrlo važan datum budući da je njenoj sestri Nini 14. rođendan i tri meseca ljubavi sa Markom Miljkovićem, pa joj je Veliki šef omogućio video poziv sa ocem Gagijem Đoganijem.

Gagi je na samom početku rekao da je Nina otišla u grad da proslavi rođendan, kao i da je Anabela na odmoru u Dubaiju, a uključio se sa Luninim psom što je nju oduševilo.

- Želim da ti se izvinim ako si gledao onaj klip koji mi je pušten pre neki dan. Plakala sam, obećavam da toga više neće biti. Sve znam. To je bilo poslednji put, ne želim više, vi ste mi najbitniji i ne želim da se sekirate, hoću da budete srećni kao moji roditelji - rekla je Luna, a Gagi je zamerio Marku što je nije tada bar zagrlio.

U tom trenutku je Miljković ušao u govornicu i čuo se sa Gagijem.

Luna i Marko pričaju sa Gagijem/ Printskrin: TV Pink

- Nemojte da se tripujete tamo da vas ne podržavamo i tako to. Želim vam na kraju da izađete oberučke po pitanju finala. Ne dajte da vas rastave! Nemojte da se dešavaju stvari koje će Lunu dovesti do suza kada ulazite u rasprave. Nama je teško ovde kad gledamo Lunu, nije nam lako, znam da je i tebi teško. Utičeš dobro na Lunu, ja sam zadovoljan, slatki ste mnogo, smejte se više i zezajte - poručio je Gagi Luni i Marku.

- Hvala ti na svemu. Budi bez brige za nas, guraćemo mi napred punim gasom, biće sve kako treba - rekao je Marko i poručio mu da pozdravi Anabelu i čestita Nini rođendan.

Luna vrištala od sreće kada je videla oca i svog psa/ Printskrin: TV Pink

Luna ga je pitala da li se zaljubio, on je rekao da nije, na šta je Luna dodala kako nema sreće.

- Moraš da budeš malo sadržajna, a ne da se lepiš za krevet. Hoću da mi se smeješ, aktiviraj se malo više. Za crnim stolom si mnogo jaka, tamo ih poklopiš, ali samopouzdanje ti je malo opalo - govorio je Gagi.

Kako su prokomentarisali Staniju i ostale zadrugare, pogledajte u videu u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar Mne

    14. april 2019 | 10:00

    Ova Lunjara uvijek ima poziv..Rodjendan Anabeli,poziv.Rodjendan Gagiju,poziv.Rodjendan sestri poziv.Veliki sefe,pa ima ovdje jos zadrugara koji nikada nisu dobili mogucnost da pozovu nekoga svoga.Zasto ova nebitna osoba ima tu mogucnost?Cime je to zasluzila?Jel' mozda sto se sexa na stolici?Sram da bude ovakvu produkciju,a narod vidi da se Luni namjesta pobjeda.

  • Fidel

    14. april 2019 | 10:00

    Novi rijaliti nova šansa za zeta Treća sreća Možda sledeće godine i upali

  • Miroslav

    14. april 2019 | 09:52

    Da nece da i Miljkovicu iznajme stan? Pa to su uradili Slobi i Luni. Pre rijalitia, iznajmili. Rece Luna PLACALI FANOVA, DO KRAJA. Mislili da cemo nas dvoje ziveti. Zamislite, ozenjenom civeku i ljubavbici iznajme stan. To bi bilo iznenadjenje za Slobu. Koja je to priprema bila. Pa mozda je i Miljkovic te srece. Samo IZDRZI MARKO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA