Marija otkrila da cela porodica Kulić zajedno sa Zolom i njegovom majkom ulazi u novi rijaliti od septembra i ispričala sve detalje! (VIDEO)

- Celi red stola samo za Kuliće. Molim apartman za nas i kupatulo - rekla je Marija

  • 17

Marija Kulić je na početku "Igre istine" imala jednu poruku za produkciju i gledaoce te je najavila da cela njena porodica, zajedno sa Miljaninim sadašnjim dečkom Zolom i njegovom majkom od septembra ulazi u rijaliti.

Marija je pobesnela pa se obratila produkciji i uputila im oštru poruku.

- Želim da se obratim Velikoj Šefici. Ne znam da li te obaveštavaju tvoji producenti o Miljani. Znači, ja sam pristala da dođem ovde u rijaliti s tim da krajem meseca dođe i ona. Međutim, pošto ona ide u onaj drugi rijaliti tamo i nije ispoštovan dogovor, ja od danas, gledaoci koji očekuju da od mene nešto čuju, nemoj da gledate, ništa neću da pričam. Gledajte tamo Miljanu i Željka, a od septembra počinje novi rijaliti na trećoj televiziji. Ovde će biti Subotići, a tamo će biti Kulić Siniša, Marija, Miljana, Željko, Tijana, Zola, Zolina majka, Boban menadžer, Ana dolazi u martu kada napuni 18 godina. Celi red stola samo za Kuliće. Molim apartman za nas i kupatulo. Niko vam neće biti potreban - nabrajala je Marija i prozvala produkciju zbog toga što je Staniji Dobrojević bilo dozvoljno četiri meseca da se odmara van rijalitija, a Miljani nije bilo dozvoljno ni deset dana - rekla je Marija.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    15. april 2019 | 11:25

    Znao sam. Davno sam komentarisao da je mama Marija dogovor napravila sa produkcijom ili oko oprosta kazne ali u pitanju je evo povratak!! Ako vratite onu ludjakinju onda nema poente pratiti ovu glupost. 'Celi sto za Kulice' .. fuj bre zeno imas cime i da se pohvalis!!

  • Riki

    15. april 2019 | 11:40

    Ma da najbolje da je vracaju po 100 puta. Najgori su mi gledaoci koji nastave da gledaju i pored prevara koje se desavaju. Srecom ima ih manje nego u prvoj sezoni Zadruge. Prvu sezonu Zadruge nisam propustao, a ovu Zadrugu 2 i ne gledam.

  • Rule

    15. april 2019 | 11:01

    Marija je saznala da Miljanu i Zolu nece vratiti u Zadrugu, a za ulazak u Parove je izmislila. Krivo joj je jer ode mast upropast. Tako i treba. Podrzavam Produkciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA