≫ 

Pitali smo Davidovu majku šta mu znači izjava da mu je posao sa girosom "paravan za mnoge stvari" i čime se zaista bavi

David je svojim priznanjem u Zadruzi pokrenuo lavinu komentara, a onda se oglasila i njegova majka

  • 8

David Dragojević frapirao je gledaoce Zadruge kada je pred kamerama priznao je da mu je prodavanje girosa u Novom Sadu samo "paravan za mnoge druge stvari", te su mnogi počeli da nagađaju kojim se poslovima on zapravo bavi.

Dodatnoj sumnji doprinela je i reakcija njegove devojke Ane Korać koja ga je u tom momentu "ćušnula" laktom, rekavši da pazi šta govori.

Povodom cele situacije pozvali smo Davidovu majku Biljanu Dragojević, kako bismo proverili da li ona zna nešto više o Davidovim poslovima, ali ona kaže kako se njen sin navodno "nije lepo izrazio".

- Mislim da se David nije dobro izrazio - počela je Biljana.

- To sa girosom mu nije paravan za veće stvari, ja bih znala da je to tako... - dodala je Davidova majka, čvrsto braneći sina.

David Dragojević i Ana Korać, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, do Davidove pomenute izjave da mu je posao sa girosom "paravan za mnogo veće stvari", došlo je tako što je Lepi Mića započeo priču o životu Ane i Davida nakon Zadruge.

- Ja znam kako Ana živi i s kim se Ana druži. Ana ne može živeti drugačije nego tako kako živi. Da biste vas dvoje živeli zajedno, ne možete tako da živite. Ti kako si živeo - trening, teretana, giros, kladionica... Ne možeš ni ti tako da živiš - pričao je Mića, a onda se David ubacio komentarom.

- Meni je giros paravan, za mnoge stvari - rekao je očigledno u želji da se "pohvali", a Ana ga je u momentu udarila laktom i opomenula da pazi šta govori.

Pogledajte snimak u kojem se jasno čuje da se David jeste vrlo precizno izrazio:

(D. Bukovčić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    15. april 2019 | 21:55

    Pa cim se druzi sa Mungosom to nisu cista poslaa...ispitati!!!Mada je moguce da se glupak pred Anom pokaze kako ima para i da ga ne sutne pa je lagao jer znamo da je bez banke zute i da su ga i bivsa devojka Olivera kao i Aleksandra izdrzavale i da je bio iz koristi ali Ana nece da nju koriste vec da ona njega,pa je mozda lagao jer to naj bolje radi!Ispitajte Mungosa a onda ce te doci i do Davida sa cime se bavi!

  • Psssst

    15. april 2019 | 16:35

    To je ono kad bi da budes faca u drustvu a IQ na nivou sobne temperature. Cuj to mu je paracan - s obzirom da giros u Veterniku dnevno kupe 2-3 osobe jasno je da od toga ne zivi kao sto rece Biljana on ima svoj "biznis". Ima ali je ziveo od Aleksandrinih i para njihovih fanova jer mu njegov "biznis" ne donosi ni dinara, sta vise, na gubitku je. No da nije imao sopstvenu delatnost nikada ne bi dobio vizu za Ameriku i za to mu jeste bio paravan! A mama Bilja bolje da se ne uplice u ovu pricu jer je gluplja od sina i mogla bi da lacne nesto sto ne bi trebalo.

  • It's a me...

    15. april 2019 | 16:28

    Mislite da ce Bilja reci cime joj se sin bavi??? Nece ta da oda sina, normalna stvar.... To samo poreznu poslati njima i da se vidi cime se ficfiric bavi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA