≫ 

David odbijao da prizna čime se stvarno bavi, Stanija mu rekla da takvi kao on idu u zatvor, a onda je Aleksandra izgovorila zabranjeno ime! (VIDEO)

- Dok smo mi bili zajedno, dok je bio tu, on se nije preterano bavio girosom. Nek on objasni šta je njemu paravan. Reci šta je paravan - govorila je Aleksandra

  • 7

Kako smo tokom jučerašnjeg dana objavili snimak na kojem se jasno čuje da David Dragojević govori da mu je "giros paravan za mnoge stvari", Milan Milošević ispitivao je Davida na tu temu.

Međutim, Dragojević je uporno izbegavao da govori čime se zapravo bavi i šta je radio u Americi, a došlo je žestokog obračuna između njega, njegove bivše verenice Aleksandre Subotić i Stanije Dobrojević.

- Sedeo si u Pabu sa Lepim Mićom i kada je on prebacivao Ani daneće sigurno praviti giros, a ti si rekao "meni je giros paravan za posao kojim se bavim" - rekao je Milan.

- Firma je na mene, imam pokriće, ide mi staž... Nikad mi nije bio glavni posao, to je bila Amerika da odem tamo i bio sam bio šest meseci - rekao je David.

David Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Dok smo mi bili zajedno, dok je bio tu, on se nije preterano bavio girosom. Nek on objasni šta je njemu paravan. Reci šta je paravan - rekla je Aleksandra.

- Ne možeš u Americi da radiš bilo koji posao na turističku vizu. Ako se to desi, taj neko ko bude uhvaće, automatski u zatvor i  plaća 200.000 dolara kaznu. To je nemoguće. Znam studente koji idu da rade, ljude koji su se udali za pasaoš - rekla je Stanija.

-Izletelo mu je u svađi, on ne sme da kaže šta radi, imaće problem i napraviće drugima problem. Rekao je da ima neki prolaz tamo... Kad sam ga ja napadala Aleksandra je mene ućutkivala za priču o Americi, rekla mi je da ćutim da ne napravim problem - rekla je Ljuba.

Stanija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Polemisalo se oko toga čime se bavi, njega je rođeni brat Dejan optužio za neke stvari koje imaju veze sa tom ženom Slavkom koju on pozdravlja, a njen muž je u zatvoru. Optuživali su ga i da se bavi striptizom, gej-žigolo da tako kažem... - rekla je Aleksandra.

- Nemoj daraviš sebi problem. Da li znaš kakvog čoveka spominjep i čime se baviš. Ozbiljne ljude pominješ i praviš problem sebi. Iznosiš ovde nešto, a nemaš pojma - rekao je David.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    16. april 2019 | 13:30

    Podvodi i razvozi a uz to i valja, zna se šta. Ponekad se i očeše uz šipku. Nije mi jasno kako dobija Američku vizu?

  • Krlja

    16. april 2019 | 13:51

    Mlati sponzoruse za lovu 😂😂😂

  • It's a me ....

    16. april 2019 | 14:30

    Bavi se taj cime mu se i sadasnja devojka bavi....plus nabavlja zestokim momcima "robu".... ne pere sudove po restoranima u americi garant...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA