≫ 

Dragana je mislila da se ugojila samo 6 kg, a kada je stala na vagu usledio je hladan tuš: Evo koliko viška je nabacila!

Bivša modelsica će u narednom periodu pokušati da skine višak kilograma u čemu će joj pomoći pojedini učesnici Zadruge

  • 8

Jedna od najatraktivnijih učesnica Zadruge, bivša modelsica Dragana Mitar ulaskom u rijaliti privukla je veliku pažnju zbog svog atraktivnog izgleda, a mnogi ukućani su komentarisali da ona važi za jednu od najlepših i najzodnijih zadrugarki.

Dragana Mitar, Foto: A. Nalbantjan

Međutim, kako je vreme prolazilo učesnici su primetili da se Dragana dosta ugojila otkako je ušla u Zadrugu, dok je ona tvrdila da je nabacila samo 6 kilograma.

Dragana Mitar, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kada je stala na vagu usledio je hladan tuš, a Dragana je saznala da se ugojila čak 20 kilograma, te njena kilaža sada iznosi 69.4 kg što je najviše što je do sada imala.

Dragana je, između ostalih, izglasana za jednu od zadrugarki koja se najviše ugojila do sada, zbog čega će njena misija narednih dana biti da skine što više kilograma koje je nabacila otkako se uselila u Belu kuću.

Dragana Mitar, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ona je obećala da će dati sve od sebe da se hitno dovede u red, u čemu će joj ove nedelje pomoći članovi njenog tima - Ljuba Pantović, koja će voditi računa o Draganinoj zdravoj ishrani, Jovana Tomić Matora, koja će biti zadužena za pripremanje zdravih, niskokaloričnih obroka.

Zorica Marković vodiće računa o tome da li je Dragana tokom dana unela dovoljno vode, dok će supervizor ove misije za skidanje kilograma biti Toma Panić. Da Dragani ova borba s kilogramima bude lakša i zanimljivija, postaraće se Sanja Stanković, njen zabavljač.

Da li će Dragana istrajati u nameri da ponovo bude ona stara ostaje da vidimo.

VIDEO: Dragana Mitar briljira: Moj Siniša kaže da nije imao devojku koja je tako lepa i dobro se je*e

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    16. april 2019 | 14:51

    20kg!!!! OMG!!! 🙀🙀

  • Realno

    16. april 2019 | 15:38

    Meni je ona još slatka

  • Dr.

    16. april 2019 | 15:44

    O kojoj god je neka vijest ona je najatraktivnija e pa odlucite se koja jeste bas naj 😜 Ne volim nesto nju ali meni je ovako slatka od kako se ugojila 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA