≫ 

Zadrugari komentarisali novu pesmu Anastasije Ražnatović, kad je Luna čula da su rekli "Taša", odbrusila im je istog momenta! (VIDEO)

Luna je burno odreagovala na pomen "Taše"

  • 37

Dok su Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković zaljubljeno ćaskali u krevetu, učesnici Zadruge nedaleko od njih komentarisali su novu pesmu Anastasije Ražnatović "Rane", koja je za kratko vreme postala veliki hit. 

- Je*ote, kakav glas ima ova Anastasija. Danas sam čula pesmu, nisam imala pojma da je ona - prokomentarisala je Zorica Marković, a na to su se i ostali složili sa tim da je pesma odlična.

Luna je čula njihove komentare, a u momentu kada su Anastasiju nazvali Taša, Đoganijeva je odreagovala.

Luna sluša komentarisanje zadrugara o Anastasiji/ Printskrin: TV Pink

- Nije Tašu, nego Tasu - rekla je ljutito Luna.

- Tako je mi zovemo - dobacili su joj.

- Taša je zovete? Ona je ceo život Tasa, koliko ja znam - odbrusila je Luna.

Luna i Anastasija/ Pritnskrin: TV Pink, Foto: ATA Images

Poznato je da su Luna i Anastasija bile nerazdvojne od osnovne škole pa je njihovo prijateljstvo delovalo neraskidivo, ali su pre dve godine prekinule svaki kontakt.

Pogledajte snimak na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    17. april 2019 | 17:07

    Koliko zlobe i zavisti.A kao ona se jadna promenila.U ovoj zadruzi je još gora.Koliko laže i folira,grozno je čuti njen glas i smeh.

  • Cesagija

    17. april 2019 | 11:12

    Neka je zove kako ko hoce a nju niko nije ni pitao. Takva je ona jadna " dusica " jer za sve mora dati svoj komentar. Ona kao podize atmosferu tipa: ajmoouuu, tverk, ludilo! Samo da se vrti prica a price nigdje jer tu je Alex, preljubnici David i Ana, Stanija!

  • Vec vidjeno

    17. april 2019 | 14:07

    Ona se misli slihtati Anastasiji zbog moguce muzicke karijere! Kao da je Anastasija pala sa Marsa, pa ne zna ko je Luna, kakve su joj namere i kakav joj je karakter! Nije Anastasija luda navaljivati sebi bedu na ledja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA