Stanija u tangama šetala po kući, pa poručila: Ja sam Big Mama! Dođite, starletice moje! (VIDEO)

Stanija Dobrojević je šetala kroz kuću u donjem vešu, a kako se boja gaćica bukvalno stopila sa njenom kožom, u nekoliko navrata delovalo je kao da ih uopšte nema

  • 31

Tenzija između Stanije Dobrojević i Dorotee Jovanović se ne spušta. Sukob između njih dve je nastao kada je Stanija prozvala Doroteu, nakon što je zadrugarima pušten video klip u kome se jasno vidi kako dvadesetgodišnjakinja igra u gej klubu oko šipke.

One od tada kao da ne primećuju jedna drugu, ali pošto je Dorotea poznata kao neko ko ne može da prećuti, ona je sada iznela šta zapravo misli o Staniji.

Stanija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Mlada zadrugarka je u razgovoru sa Karađorđem Subotićem otkrila da je Stanija nesigurna i iskompleksirana osoba, a zatim je udarila na njenu najslabiju tačku, starletu Soraju Vučelić, koja se često pominje u ovom rijalitiju.

- Staniji objašnjavam koji problem mi imamo. Ja ne dozvoljavam da neko igra sa mnom perfidne igre, ja nisam pala s marsa. Ona ne zna moj način razmišljanja niti je u stanju da ikad shvati - rekla je Dorotea, pa oplela po drugim ukućankama.

Stanija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Maja utiče na taj način da se svi sa njom ponašaju kao da su deca. Aleksandra se ponaša kao neko dete. Ja sam rekla ako neko može da mi bude uzor u rijalitiju, to si ti, Ljubo. Mogu i dela nekih ljudi. Ne može osoba koja je iskompleksirana i koja ima nesigurnost u sebe - istakla je ona, a zatim se osvrnula na Stanijinu ljutu rivalku Soraju Vučelić, koju je ovom prilikom pohvalila.

Stanija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Soraja je iskompleksirala Staniju, svaka joj čast! - provocirala je Dorotea.

Stanija je čula ove reči, pa se nasmejala i dobacila:

- Ja sam Big Mama! Dođite, starletice moje! - uviknula je ona smejući se, nakon čega je raspoložena otišla na kupanje.

Staniju nisu dotakle provokacije, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Inače, dok je Stanija šetkala u donjem vešu, a potom i u kupaćem, Karađorđe nije mogao da skine pogled sa nje, pa joj se sve vreme šunjao iza leđa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    17. april 2019 | 13:40

    Zena u godinama umislila da je zgodna, pola plastika, pola prasak, a gde je majka priroda? Kad covek nema srama, a puno praznine i ne zna tablicu mnozenja u tim godinama

  • Piramida

    17. april 2019 | 16:52

    Starletica, starleta, madam Standza... Vrhunac u karijeri!!! Sada polako, toboz u šali, pridobija i savetuje starletice kako bi nastavila biznis!!!

  • Cica

    17. april 2019 | 16:20

    Neko ima u glavi a neko u zadnjici. Vise niko ni ne reaguje na golotinju. Lepota je skup svih osobina. Sta ce njihova deca biti i raditi kad budu videli mamine i tatine slike. Sta moze biti dalje od ove degutantnosti. Meni ovo jedino ima smisla u klubovima gde telo i ples idu do granice umetnosti. Ovo mi lici na ono pogledajte kakve smo a sta tek znamo. Ovo je rijaliti a sta se tek desava kad nema kamera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA