≫ 

"Devojka želi da Kiji bude drugarica!" Stanija i Luna žestoko zaratile, Đoganijeva pomenula i Slobu i Gastoza, umešali se svi i napravili haos! (VIDEO)

Luna i Stanija su baš, baš žestoko zaratile, a Aleksandra i Mića još su "začinili" svađu

  • 54

Tokom pitanja gledalaca u Beloj kući je izbio haos, budući da su se Stanija Dobrojević i Luna Đogani žestoko pokačile. Pitanje je bilo da li čekaju kraj Zadruge da jedna drugoj kažu šta misle, pošto je netrpeljivost među njima očigledna.

- Sve vas je Luna kupila. Prodali ste se. Kad izađete odavde, šutnuće vas - rekla je Stanija, dok je Lepi Mića vrištao na nju neprestano izgovarajući psovke.

- Stalno me provocira. Non-stop neke provokacije. Ja ne mogu više da trpim. Moj otac je rekao da je njeno vreme prošlo, ali to nije bilo ništa ružno. Najveći folirant i ološ, glumi neko poštenje ovde - rekla je Luna.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

- Nemam o njoj lepo mišljenje s obzirom da sam ga stekla na osnovu Zadruge 1. Devojka ne samo što je razmažena i histerična, u njoj postoji zloba, pakost, zavist i ljubomora. Nemam ništa protiv nje i dalje - rekla je Stanija, a Mića je besneo kako laže.

- Eto, uvek isto. Uvek priča za Slobu i Kiju. Devojka želi da Kiji bude drugarica - dobacila je Luna, pa se ubacila i Aleksandra.

Stanija Dobrojević/ Printskrin: TV Pink

- Ti ideš i je*eš se. Sa tuđim mužem i sa "dečkom". A sa dečkom tvog dečka, njemu igraš u krilu, je l'? Tebe boli Kija, ne nas. Što si napravila haos? - rekla je Aleksandra.

- Ti si ovde vodila Gastoza! Ti si meni totalno nebitna! Niti si mi konkurencija, niti bilo šta - rekla je Luna, a Stanija joj je dobacila kako joj je ona rak rana.

Pogledajte šta se još izdešavalo u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stela

    18. april 2019 | 10:15

    Najveca glupost koju Luna ume da kaze je da je neko ljubomoran na nju.Na sta?Na titulu jedne od najomrazenijih licnosti,na titulu najpoznatije ljubavnice.Da ne govorimo o gadostima koje radi i njenim fetisima.Nevaspitana,uobrazena i ljubomorna.

  • Stasi

    18. april 2019 | 11:13

    Jedni je sigurno, da Luna izigrava pobednika, sto se nece desiti. A sami zadrugari, videvsi da je privilegovana, ne smeju da kazu, sto misle o njoj. Stanija je osoba, koja razmislja. Njoj se ne moze desiti da uradi to sto je Luna uradila. Bar ne javno. Oteti muza, pa jos pre rijalitia, iznajmiti stan za sebe i ozenjenog, je van pameti. E te bljuvotine koje radi, rekavsi da je to, fetis sisati palac. Ona je osoba koja ne razmislja. Stanija razmislha. I u tome je razlika. Velika razlika. I ma sta mislili o Staniji, ne moze se uporediti sa devojkom, koja je poka,ala sve najgore. Zaista s e najgore.

  • Simo

    18. april 2019 | 11:05

    Kija je za bezobraznu ljubavnicu i rasturacicu braka institucija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA