≫ 

Uplakana Stanija osula paljbu po Luni: "Još samo fali ono da me uguraju u to i da se njen ku*varluk iz prve sezone pere preko mene" (VIDEO)

- Nemam je protiv nje ništa, sinoć je pokazala pravo lice - rekla je Stanija

  • 24

Stanija Dobrojević popričala je sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, a glavna tema bila je Luna Đogani.

- Nemam je protiv nje ništa, sinoć je pokazala pravo lice. Svašta je izgovorila, i to u trenucima kada mi je Mića psovao majku... Dok su mi tekla suze, Luna je rekla: "Pustite je, neka izglumi žrtvu i ne znam šta mi je svašta rekla, ološ i tako dalje... Ja sa ovim ljudima ne pripadam, Drvo, nikako. Svi me smatraju glumicom, svi me smatraju proračunatom  - rekla je kroz suze Stanija.

Drvo je pitalo koje reči Lunine su je konkretno povredile:

- Nisu to reči, to su postupci. Iz najbolje namere kada sam joj rekla, kada je rekla za stolom pred Markom, imala sam seks sa Gastozom, kada sam joj rekla da ne treba da kaže to tako transparentno. Iz najbolje namere tu je nastala drama... Ne želim da sam deo te priče. Još samo fali ono da me uguraju u to i da se njen ku*varluk iz prve sezone pere preko mene - rekla je Stanja.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tirinti

    18. april 2019 | 19:46

    Potonuli smo skroz.čitam komentare i nemogu da vjerujem. Stanija kakva takva je.bar je uredna, kulturna, obrazovana itd.ali nama to nevalja. Dok sa druge strane imamo osobu koja je nekulturna.neobrazovana.lažljivica.histerična.nemoralna.blud.razvrat.itd.samo gleda na koga će naskočiti.nebira ni mjesto, ni vrijeme.i to podržavamo.to nam je uzor.e jadni li smo

  • Ja

    18. april 2019 | 18:52

    Ti ni sebe ne možeš da operes od Kristijana, preko tebe će neko da se pere. Glumica nego sta si. Glumis žrtvu a proracunata si. Zato i places jer si provalijena.

  • Рус

    18. april 2019 | 19:16

    Opet ova baba devojka.. idi su udaj ženo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA