≫ 

"Neka se postidi svako za ružnu reč koju joj je uputio": Gagi stao u Luninu odbranu i osuo paljbu po hejterima (FOTO)

- Ne dam te Luna, ja sam tu i onda kada mnogi puste krila, i krenu na tebe - napisao je Gagi

  • 72

Gagi Đogani još jednom je rešio da stane na stranu svoje ćerke Lune Đogani i osuo paljbu po onima koje je napadaju. Denser se oglasio na Instagramu i naglasio da svoju mezimicu ne da.

- Da li je realno da moja Luna doživljava ovakvu traumu ponovo, ona otvara usta i ponavlja reči u sebi, ima li još nekog da kaže da je ona kriva za bilo šta, sme li neko posle svega da je osudi? Sram bilo svakog ko je pomislio, a kamoli rekao da je ovo gluma, neka se postidi svako za ružnu reč koju joj je uputio i napisao o njoj! Ne dam te Luna, ja sam tu i onda kada mnogi puste krila, i krenu na tebe! Karađorđe i Ljubo, veliko hvala - napisao je Gagi.

Evo i njegove objave:

Objava Gagija Đoganija Printskrin: Instagram/gagidjogani

VIDEO: Luna prvo trljala Marku stopala, pa ga mazila po licu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    20. april 2019 | 11:20

    Ja cu ti reci da je tvoja cerka, odavno iztraumirana. Cim se rodila. Rasla je u paklu jednog braka. Tukli ste se, preljuba, vecita, droga. O cemu ti to? Kriva ti zadruga? Ma nemoj da pricas gluposti. Ostavili ste je iztraumiranu...sa 14 godina na ulici. Ipak se nasao NEKO da joj pomigne. Bilo je kasno. I.umesto da je lecite, vi je.poslaste u Zadrugu. Zasti? Zbog para. A sto se vi ne potrdiste, da radite. Citate novine i okrivljujete. Koga? Jeli treba da je dvi maze, cega je zeljna, da je stite? Od koga? Neka se bori za sve one pare. Vi je nikada stitili niste, vec prepustili je drugima. Sad kad donosi pare, hocete da pokazete, da ste roditelji. Kasno. Ali zaista kasno. Ne krivi nikog, za njeno nevaspitanje i nemoralnost. Dosta bre vise. Hvala lepo.

  • Sneki

    20. april 2019 | 12:22

    Zaboravio si Gagi kad je tvoja bivsa zena,Lunina majka, govorila da Kija sve glumi ,kad joj je lose bilo od tvoje cerke

  • verica

    19. april 2019 | 22:46

    Stidi se ti sto nisi vaspitao cerku kako treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA