"Danas smo definitivno završili": Miljana objavila da je raskinula sa Zolom, pomenula i ulazak u Zadrugu (FOTO)

- Na današnji dan smo počeli da se zabavljamo... na današnji završavamo - napisala je na početku Miljana

  • 28

Miljana Kulić oglasila se na Instagramu i objavila da je raskinula sa di-džejom Lazarom Čolićem Zolom. Bivša učesnica "Zadruge" je u opširnom statusu objasnila o čemu se radi.

- Na današnji dan smo počeli da se zabavljamo... na današnji završavamo. Pozvani smo da se vratimo zajedno u "Zadrugu", gospodin Zola ne želi. Pušta me samu da idem i da se borim za "nas"... Ništa mi nije priredio za punih šest meseci... Ljubav, čist interes. Muka mi je više od svega i žao mi je što sam napadala majku i nisam slušala ljude koji su mi pričali sve što sada doživljavam... Kraj! Danas smo definitivno završili... a o žrtvovanju u vezi bolje je da ne pričam. Tako mi i treba kad sam naivna budala - napisala je Miljana.

Evo i Miljanine objave:

Objava Miljane Kulić Printskrin: Instagram/miljanicakulic

VIDEO: Miljana i Zola diskvalifikovani iz Zadruge:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kocka

    20. april 2019 | 01:09

    Ja se bas ponadao da ce biti svadba u Zadruzi i da ce Sloba pevat pa da vidimo reakcije njegovih ljubavnica Ane i Lune

  • Janko

    20. april 2019 | 07:00

    Strašno, kome sve mediji poklanjaju pažnju. Na gradskim i republičkim takmičenja učenika nema ni jednog novinara. A ove spodobe samo što se ne pojave i kad frižider otvaramo. Dokle više sa ovim primitivizmom.

  • Stasija

    20. april 2019 | 01:02

    Vrati se. Tamo ti.je mesti. Da si pogredila...jesi. Ali na vreme si shvatila. VRATI SE I DRZI SE MAJKE. ONA ZASLUZUJE POBEDU. ISKRENA I AKTIVNA. NIJE POLTRON KAO MNOGI, POSEBNO MIKI. STITI RASTURACICE I NEMORALNE. TO JE NELJUDSKI I BEZOBRAZNO. SRBIJA NIKADA NECE GLASTI ZA NEMORALNE RASTURACICE BRAKOVA I PRELJUBNICE. SAMO NAPRED. HVALA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA