Pet meseci čuvana tajna: Luna otkrila šta znači broj 432 kojim je dozivala Slobu tokom nervnog sloma! (VIDEO)

Luna nikada nije pričala o tome, sve do danas

  • 37

Luna Đogani je u novembru prošle godine doživela nervni slom kada je Slobodan Radanović nastupio u okviru žurke za zadrugare, kada je u suzama izgovarala broj 432 i dozivala bivšeg dečka, pa se dugo polemisalo oko njegovog značenja. Sada, pet meseci kasnije, otkriveno je šta zapravo predstavlja taj broj.

Neki su komentarisali kako je to njihova šifra, drugi da je toliko dana prošlo od započinjanja njihove veze, ali Luna nikada nije pričala o tome niti otkrila šta joj je to značilo. Sve do danas.

Luna je imala nervni slom u novembru 2018. godine, nakon Slobinog odlaska sa žurke/ Printskrin: TV Pink

Sanja Stanković usudila se da pita Lunu ono što mesecima niko nije, a Đoganijeva se rado prisetila tih trenutaka sa Slobom i objasnila joj.

- Šta znači 432? Znaš kako sam se smejala kad sam to čula. Situacija nije bila smešna, ali... - radoznala je bila Sanja.

LUNA KUKA ZA SLOBOM NAKON NJEGOVOG ODLASKA SA ŽURKE:

- To je naša fora, moja i njegova. Zato što sam ja njega zvala da je on moje telence, tele, a ono na uvu što ima, on je dao sebi da je broj 432... I tako smo počeli da se muvamo. I onda nam je to ostala fora - objasnila je Luna.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤦‍♀️

    20. april 2019 | 18:07

    Opet ona..ojj jojj...nije bitna nema je nigde..cak i lazni raskid sa Markom nikome nije zanimljiva..pa se opet vraca na staro 😂😂🙈

  • Draginja

    20. april 2019 | 18:51

    Plače za Slobodanom,spava sa Gastozom,Stefanom,Markom,...Beži Marko dok je vreme.Slobodan se jedva iščupao od Đogaja.Bez obzira što je bio oženjen hteli su da je udaju za njega.Fuj.

  • Miki

    20. april 2019 | 19:01

    Lunjaro, imaš novog "dečka " možeš li ti i tvoji roditelji ostaviti na miru lepu Kiju i vašeg nesuđenog oženjenog zeta na miru? Izduvali ste, pa duvajte sa nekom novom žrtvom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA