"Dva puta sam otišla, idem i treći!" Nadežda spakovala stvari i vukla ih sama do kapije, zadrugari joj vrištali od smeha! (VIDEO)

- Džabe se pakuješ, neće te pustiti kući, ženo! Posle ćeš opet morati da slažeš - sprdali su se zadrugari sa Nadeždom

  • 7

Nakon rasprave sa Tomom Panićem, Nadežda Biljić je pobesnela i spakovala svoje stvari kako bi po ko zna koji put pokušala da izađe iz Zadruge.

Tomi nije mogla da oprosti to šro je ponovo u dobrim odnosima saMarijanom, pa je rešila da ide kući.

- Sad ćeš da vidiš koliko me boli ku*ac za rijaliti! - rekla je Nadežda, a zadrugari su počeli da joj se smeju.

- Džabe se pakuješ, neće te pustiti kući, ženo! Posle ćeš opet morati da slažeš. Ona je je*eni car! Ti si jedina svetla tačka, zasmejavaš me, nemoj da ideš - smejala joj se Luna, a sprdnja se nastavila i dalje.

Nadežda oterala Tomu kad joj je prišao/ Printskrin: TV Pink

Kad joj je prišao Toma, opsovala ga je i rekla mu da se skloni.

- Za razliku od svih vas, ja sam imala mu*a dva puta da odem. Otići ću i treći - rekla je besno Nadežda, a onda su zadrugari zezali Tomu kako treba da joj pomogne da joj odnese stvari do kapije. Ipak, ona je sama vukla džak do kapije...

Kasnije su zadrugari pokušavali da je ubede da treba da ostane, a Zorica joj je poručila da ne treba da, kao "Pinkova zvezda" sramoti kuću, sebe i ostale učesnike zbog Tome.

- Laže me bespotrebno, pravi rijaliti igrice sa mnom, ja to neću da dozvolim! - besnela je Nadežda.

- Nadežda, uozbilji se jednom, je*em ti mamu u pi*ku! Uobzilji se jednom, ženo! 'Ajde, ulazi u kuću, zima mi je. Svi ti se smeju jer im je simpatično, za svaku sitnicu ideš kući. Ti ćeš zbog nekog balavca koji igra rijaliti da ideš kući, jesi ti normalna, šta je sa tobom? Saberi se malo, pobogu - rekla joj je Zorica i posle odustala od ubeđivanja i vratila se u krevet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.A

    21. april 2019 | 11:26

    Luna pokazuje po ko zna koji put kakav je covek.Devojka se spakovala hoce napolje,a ona se smeje ne prestaje,umesto da ustane iz kreveta i da pokusa da je motivise da ostane,ona ne prestaje da se smeje.Ova devojka je po meni pokazala po ko zna koji put da je dno dna.

  • Toma

    21. april 2019 | 11:09

    MISLI MALO NA SEBE !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA