Luna prebledela! Marko saznao da je njegova bivša devojka sa kojom je nedavno raskinuo trudna! (FOTO)

- Ja sam probao da joj dam drugu šansu, bilo mi je teško i u Zadruzi 1, zbog nje nisam bio ni sa jednom devojkom - rekao je Marko

  • 25

Učesnici Zadruge uživali su u jednoj od najomiljenijih emisija, a to je "Uspomene zadrugara". Marku Miljkoviću pušten je jedan klip koji ga je poprilično iznenadio.

Ono što je fasciniralo sve je to što je njegova bivša devojka, sa kojom je raskinuo pre osam meseci, zapravo trudna isto toliko, zbog čega je njemu zastala knedla u grlu kad je to prokomentarisao.

- Nisam znao za ovo, čestitam joj što je trudna. Neka sve prođe u najboljem redu. Ona je moja bivša devojka Aleksandra, pozdravljam je ovom prilikom. Iznenadio sam se. Nismo bili zajedno na moru, sreli smo se. Nijedna druga devojka iz ovih snimaka nije osoba sa kojima sam ja bio u vezi, to su mi drugarice. Samo mi je Aleksandra bila devojka. Bila je i kući kod mene. Ja sam probao da joj dam drugu šansu, bilo mi je teško i u Zadruzi 1, zbog nje nisam bio ni sa jednom devojkom. Mi smo raskinuli i završili smo priču 5 meseci pre Zadruge. Ponekad sam pričao o njoj, ali nikakve detalje specijalno nisam iznosio - rekao je Marko.

Ni Marija Kulić nije ostala imuna na sve što je videla, pa je imala potrebu da podseti gledaoce zbog čega su Marko i njena ćerka Miljana Kulić u svađi.

Marko i Marija, Printskrin: TV Pink

- Ovo što komentarišu Marka sa Brendonom, on se zbog toga naljutio na Miljanu, ona je iznela tu informaciju. Ona to nije izmislila, neko joj je to rekao. Bockala ga je na taj način, a tako su i nastali konflikti između njih dvoje - rekla je Marija.

- Nikad nisam videla njegove slike, bio je sladak kad je bio mali. Kad vidim Sašku, nije mi dobro. Što se tiče devojke, ja znam o njoj, raspitivala sam se i kako i šta. Za tog mačka Cezara znam. Ja sam mislila da je bila trudna sa njim - rekla je Luna.

Luna, Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đina

    21. april 2019 | 19:25

    Marko je težak lažov, kad ga uhvate u laži, počne da muca, pa se onda ne seča, pa nije znao itd. A ova jadnica. zavisna od sexa tj Luna, misli da joj je on zadnja šansa, i zalepila se uz njega kao psorijaza.

  • Emica

    22. april 2019 | 10:02

    Marko ne manipulise Lunom vec je obrnuto.Prvo mu se popela na glavu dok se nije smuvao sa njom.Setite se tog pritiska koji je on imao.Sad kad god mu se smuci i on zeli da raskine,ona ga moli,place,uvek mu prilazi prva da pricaju.Uglavnom ga prva spopada za sex.Devojka je napast.

  • Lala

    22. april 2019 | 10:05

    Luna da ima mrvu ljudskosti zapitala bi se da li je to dete njegovo,jer deca nisu kriva.Niko normalan ne bi bio imun kad cuje tako nesto,a ona Marka sve vreme ljubi,grli,naskace od kad je cula.Uostalom od koga je mogla da nauci nesto o ljudskosti.Od mame?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA