≫ 

"Pokušala je Janjuša da razvede, je*ala se gore na stepenicama!": Miljana iznela nepoznate detalje o Ani Korać, pa spomenula Kiju i Slobu (VIDEO)

- Ti misliš da nju zanima David? Taktika sve - rekla je Miljana

  • 7

Miljana Kulić, koja se sinoć, 22. aprila, vratila u "Zadrugu", porazgovarala je sa Aleksandrom Subotić. Kulićeva je žestoko kritikovala pre svega Anu Korać, koja je, kao što je poznato, u vezi sa Davidom Dragojevićem, Aleksandrinim nekadašnjim dečkom.

- Ona je svojoj najboljoj drugarici zabila nož u leđa. Od milion i jednog slobodnog muškarca, ona je odabrala Slobu Radanovića. Pokušala je Janjuša da razvede. Je*ala se na stepenicama gore, ovde. Tu na stepenicama, sad ovo. Ti misliš da nju zanima David? Taktika sve. Kad je mogla Kiji ono da uradi... Našli su se, ona starleta, sponzoruša, prostitutka, on starletan, žigolo, taman mogu zajedno da rade - rekla je Miljana Aleksandri.

- Oni su najveća kazna jedno za drugo - rekla je Aleksandra.

- Pusti go*no neka smrdi - rekla je Miljana.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LA

    22. april 2019 | 11:04

    Docekasmo da i ona kaze nesto pametno😀😀😀

  • Sandra

    22. april 2019 | 13:44

    Odlicno receno! Nista nije slagala!

  • Parovi Fan

    22. april 2019 | 15:02

    Jao crni Pozgaj kako je napastvovao sinoc Milijanu. Pa zec mu nije bio ravan.. Joj Milijano moja, oko moje lepo ne daj se.. ne daj da te rastave od Milojka. Kuku pa sta cu ja bez vas ako vas rastave. Pa moj zivot ce biti poput lastiza na gacama. Joj Milijano ne daj se, ajoooj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA