≫ 

Dušicu Jakovljević optužili da emisiju vodi u pripitom stanju, ona prekinula program, a onda se obratila hejterima! (VIDEO)

- S obzirom na to da nisu samo zadrugari glavna tema na društvenim mrežama, nego i ja... E pa ovako, dragi moji! - počela je voditeljka svoje izlaganje

  • 27

Voditeljka Dušica Jakovljević prošle noći našla se na meti osuda gledalaca kako emisiju navodno vodi u pripitom stanju.

Ova priča krenula je i na društvenim mrežama, a voditeljka je dobila informaciju od produkcije, pa je na trenutak prekinula emisiju i obratila se svima.

- S obzirom na to da nisu samo zadrugari glavna tema na društvenim mrežama, nego i ja... E pa ovako, dragi moji! Samo da se obratim. Ja bih želela da kažem svim onim malicioznim moralnim gromadama koji kod kuće verovatno drže neku flašu pored kreveta, da vam kažem da je voditeljku najskupljeg rijaliti programa postavila najgledanija komercijalna televizija - TV Pink da bude glavni voditelj najskupljeg hiper-rijaliti programa i da to ne bi radili tek tako - govorila je Dušica i dodala:

- Ovo nije informativni program! Ovo je emisija u kojoj se šalimo! Ja nisam tip voditelja koji će sedeti mirno. Ja jesam ta koja će mlatarati rukama, ustajem... Hvala vam na pažnji i mogu samo da kažem da ćemo se dugo gledati na TV Pink i da to radite zato što me volite - rekla je voditeljka "Pinka".

Nakon ovoga voditeljka je dobila snažan aplauz publike.

Ovo je snimak koji se pojavio na društvenim mrežama i u kom optužuju voditeljku:

VIDEO: Ne pričaj kroz zube: Dušica Jakovljević otkrila kakve joj poruke šalje mama tokom emisije i urnebesne su

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gledalac

    22. april 2019 | 21:00

    E, ovako! Ja nisam hejter, vec obican gledalac koji ne drzi flasu pored kreveta, ali takodje ponekad popije. I naravno zbog toga nikoga ne krivim i ne pravdam se. Tako, da, draga Dusice, nema razloga ljutiti se na nas zbog necega sto je evidentno! Svakome se desi, samo mozda ne na radnom mestu i jos u zivom prenosu! Pozdrav!

  • Beba

    22. april 2019 | 20:00

    Pa i bila je u vidno pripitom stanju.Naravno da su gledaoci primjetili.

  • M-78

    22. april 2019 | 20:09

    Sedi...jedan Dusice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA