Popustile kočnice: Miki i Suzana se ljubili pred kamerama! (VIDEO)

Suzana i Miki su se prepustili strastima, a više ne biraju ni vreme ni mesto

  • 5

Miki Đuričić i Suzana Perović dugo su krili emocije koje gaje jedno prema drugom, međutim kako je vreme prolazilo njih dvoje su sve više počeli da se opuštaju pred kamerama.

Njih dvoje više ne biraju ni vreme ni mesto, gde će pokazati koliko jedno drugom znače. Ovoga puta su se prepustili strastima, te su pali sočni poljupci pred kamera.

Suzana i Miki se ljube, Printskrin: TV Pink

Po svemu sudeći Perovićeva se totalno opustila, a kakva će reakcija njenog supruga biti na sve ovo ostaje da vidimo kada izađe iz Zadruge.

Pogledajte Suzanine i Mikijeve strasne poljupce na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    23. april 2019 | 07:47

    Matori debili a posebno ova Suzana glupa kao tocak. Zena prolupala pod stare dane

  • N Sad

    23. april 2019 | 08:06

    Miki i Suzana našla krpa zakrpu , Suzana nešto glumeta , Suzana ko bajagi se svađa a ovamo u krevet kod Mikija , nadrvenko sve zna da psuje i da vređa odvratno , u ostalom kao ovaj spečeni Mića odvratluk od čoveka , sve vređa gori je od i jedne žene , brani Anu i Davida on je kumovao svemu, Sramota od Miće možda se u bosni tako psuje , Mića teška sirovina teški nerčik.

  • Mara

    23. april 2019 | 09:41

    Ja mikija nebi poljubila ni kroz ponjavu odvratan je ruzan dersumast kriv svaka njoj cast kad moze leci snjim al nije ni ona nista bolja samo hoce da ostanu do kraja otome se radi aaaieen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA