Miki divljački nasrnuo na Aleksandru, pa je udario po glavi! (VIDEO)

Aleksandra i Miki umalo se nisu fizički obračunali tokom žestoke rasprave

  • 51

Opšti haos u Zadruzi nastao je prethodne večeri tokom pretresa nedelje kada su  se verbalno sukobili Aleksandra Subotić i Miki Đuričić, zbog čega je obezbeđenje Đuričića iznelo napolje kako se fizički ne bi obračunao sa Aleksandrom.

Miki je branio Minu Vrbaški koja je priznala da se bavila prostitucijom i da se sada kaje zbog toga, a kako je Aleksandra bila oštra na jeziku to je razbenelo Đuričića koji je izgubio kontrolu i počeo da urla na Subotićevu.

Marš gov*o bezobrazno! Reci joj Karađorđe da je gov*o! Je*em ti ja... - vikao je Miki Aleksandri, dok su ga držali zadrugari.

Aleksandra se svađa sa Mikijem, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Marš bre! Marš! Neću da ćutim! Marš! Odobravate prostitucijiu na televiziji! Ko se bre pokajao, koga vi zaje*avate! - govorila je Aleksandra.

Đuričiću su prišli zadrugari kako fizički ne bi nasrnuo na Aleksandru koja ga je svojim stavom razbesnela, a obezbeđenje je moralo da reaguje i bukvalno, iznese Mikija u dvorište kako se ne bi potukao sa Subotićevom.

Kako je Miki pobesneo zbog Aleksandrinih reči i šta se sve dešavalo pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca,Petra i Nikola- Prvomajska Zemun

    23. april 2019 | 11:58

    Sklonite ovo zlo sa televizije.On podržava ljubavnice,prostitutke,....Ako nije kako on kaže onda lomi,udara,psuje,napada,....Izbacite ga.

  • LENA

    23. april 2019 | 11:56

    MISLI DA MORA BITI SAMO ONAKO KAKO ON KAŽE.JADNO I ŽALOSNO.SKLONITE GA SA TV-A.PROSTAČINA.

  • Lela

    23. april 2019 | 10:01

    Dokle ce vise ovom vepru da se prasta? Glumi tu neku moralnu vrednost, a brani sve sto je nemoralno, ali na grub nacin, obavezno koristeci fizicku silu...dosta nam ga je vise....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA