≫ 

Aleksandra Subotić iznela užasne detalje: Davidova majka je završila u bolnici kad sam otišla iz njene kuće! (VIDEO)

- On ne zna, niti ga zanima. To je užasno bilo - ispričala je Aleksandra Mići misleći na Davida

  • 15

Aleksandra Subotić ispričala je Lepom Mići detalje odnosa sa Davidovom majkom, Biljanom Dragojević, kao i kroz šta je sve njegova majka prošla, a da on to i ne zna. 

- Moje mišljenje je da Mungos samo podržao njega u ovome zbog para. Zato što je napao Biljanu kad je imala poziv sa njim, vrištala je na telefon: "Šta mi dovodiš u kuću ku*vu, drolju?!"... Sve najgore mu je izgovorila. I onda je Mungos oteo telefon i tu je nastao karambol - ispričala je Aleksandra Mići.

- Držao vrata, olupao telefon o pod, sutradan sam uzela novi telefon, haos je to bio...

Ana i David u dvorištu dok je Aleksandra pričala o njegovoj majci/ Printskrin: TV Pink

- Njegova sestra je počela da vrši pritisak na Biljanu...i meni je Biljana onda rekla da odem na desetak dana u Kaluđericu, kao da ona sredi situaciju sa Mungosom. Iskreno, znala sam koliko je sati i da kad odem, da se više neću vratiti, nisam ja mala... I otišla sam, ona je sutradan završila u bolnici. Ona nije mogla da preboli... - pričala je Aleksandra.

Aleksandra Subotić/ Printskrin: TV Pink

- Vezala se za Magdalenu, plakala je svaki dan zato što je on to uradio. Pokušavala je i da dođe do neke veze da mu prenese poruku, dolazila tu u emisije, zvala za razgovor, samo da spase to... Kad je odvezla mene i dete, ona je pukla - ispričala je Aleksandra.

- On ne zna, niti ga zanima. To je užasno bilo - rekla je i dodala još kako su i Biljanai ona bile uverene da je njegova veza sa Anom Korać igra produkcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐻

    23. april 2019 | 22:49

    Ova božana je čisto zlo od devojke

  • strasno

    23. april 2019 | 21:49

    Svaki put kad prica o davidovoj porodici ona doda po nesto, nafiluje pricu. Do kraja rijalitija ispasce da je Biljana cerka Aleksandrina 😂

  • Kiza

    23. april 2019 | 23:29

    Sve laze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA