≫ 

"Spavala si sa Slobom, a bila si Kijina najbolja drugarica i prikolica!" Miljana nikad žešće sasula Ani sve u lice! (VIDEO)

- A što tebe ja bolim?! Ja tebe bolim od prve Zadruge... Ti si htela da budeš sa mnom u vezi, ti mene sanjaš svako veče, lepiš moje postere po sobi - rekla je Ana Miljani

  • 18

Tokom porodičnog sastanka Miljana Kulić je žestoko i bez dlake na jeziku oplela po vezi Ane Korać i Davida Dragojevića i istakla da je u celoj priči jedina žrtva Aleksandra Subotić.

Tom prilikom Kulićeva je ušla u svađu sa Anom i Davidom, te su pale teške reči i optužbe.

- Ne kažem da je Aleksandra cvećka, ali u ovoj priči Aleksandra je žrtva, Aleksandra je povređena, jer je momak dve i po godine glumio ljubav. Kao bilo mu je žao da raskine sa njom, tada dok je bila tu, jer su je svi napadali, a nije mu bilo žao da joj uradio ono kada je izašla napolje... Tako da isto i sa Anom igra igru. Koliko je voleo Aleksandru, toliko isto voli i Anu. Spreman je na sve zarad novca - rekla je Miljana i dodala:

Miljana, Printskrin: TV Pink

- Što se tiče Ane, apsolutno sam se pokajala što sam po prvi put pogrešila i slepo verovala da je neko fin, dobar, kulturan... Međutim, shvatila sam kakva je, na šta je sve spremna kada je ona devojku sa kojom je preživljavala stresne situacije i sve ono što se dešavalo u Zadruzi 1 izdala i spavala sa Slobom Radanovićem.

- A što tebe ja bolim?! Ja tebe bolim od prve Zadruge... Ti si htela da budeš sa mnom u vezi, ti mene sanjaš svako veče, lepiš moje postere po sobi - rekla je Ana.

Ana i David, Printskrin: TV Pink

- Posle snimanja spota te je Sloba je*ao, a bila si Kijina najbolja drugarica i prikolica! Da ti Kije nije bilo, ne bi bila ni osma ni deveta. Napravila si priču sa Davidom još dok je Aleksandra bila ovde, flertovala si sa njim - rekla je Miljana, nakon čega se i David umešao, pa je nastao opšti haos.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    24. april 2019 | 21:05

    Nepravda, puste je da sakuplja informacije pa je vrate u rijaliti da bi uzela neki dinar kako bi isplatila dugove pi niškim kafanama.

  • Maja

    24. april 2019 | 21:53

    Miljana ,Miljana bices ti u jos 10 rijalitija ,drugo ne znas nista ,ovako kaplje lova ,nema placanja racuna ,hrana besplatna ...

  • Mara

    24. april 2019 | 21:35

    Nebranim ni anu ni suboticku ali miljana lazov samo laprnda bez veze i onda se smije ko lud na brasno de

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA