≫ 

"Strašno je što joj zabranjuje da ustaje i priča!" Gagi Đogani besan na Marka, smatra da Luna više nema šta s njim da traži!

Gagi smatra da je Luna izgubila samopouzdanje, a da se Marko loše ponaša prema njoj

  • 25

Gagi Đogani redovno prati Zadrugu 2 u kojoj učestvoje i njegova ćerka Luna, pa je prokomentarisao nedavno dešavanje u rijalitiju, odnosno njen raskid sa Markom Miljkovićem.

Gagi je upućen u sva dešavanja u rijalitiju, pošto redovno prati Zadrugu, a istakao je kako misli da je Luna skroz nesigurna i bez samopouzdanja, te da mu se čini da se plaši raskida. Takođe smatra da od njene veze sa Markom neće biti ništa.

- Naravno, ja sam rekao da od te veze nema ništa i to je to. Ne idu jedno uz drugo. Mislim da on neke svoje frustracije koje ima, neke stvari iskaljuje na njoj. Čitava ova priča oko Brendona njemu smeta, treba onda da kaže Luni: "Nemojmo da vrtimo tu temu, nema potrebe da imam etiketu geja". Imam utisak kao da joj vraća zbog toga što se Luna sprdala sa tim stvarima, ispalo je kako je ispalo. On tu šalu ne prihvata, prihvata samo kad on poželi, kad se njemu hoće - izjavio je iskreno Gagi, koji je u početku isticao kako se neće mešati u Lunin izbor, ali sada su se stvari promenile, pa o Marku više nema tako lepo mišljenje.

Luna pred nervnim slomom zbog Marka/ Printskrin: TV Pink

- Primetio sam da uvek želi da svali krivicu na nju. Mislim da je veliki narcis, smatram da nije realan u dosta situacija. Dosta stvari se izdešavalo tu za Brendona, nije stao na stranu Lune, meni to nije muški uopšte. Očigledno ga štiti, on sam zna iz kojih razloga, ali ako ti voliš tu devojku, treba nju da zaštitiš, nebitno šta je ona uradila. Očigledno da Brendon tu najveću korist ima, koristi i Marka i Lunu.

Mnogi zadrugari su komentarisali kako je Marko Lunu želeo samo da iskoristi, što je i ona danas rekla u izlaganju kada je u suzama umalo doživela nervni slom, ali Gagi se sa tim ne slaže.

Luna i Marko/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ne bih se složio sa tim da je hteo da je iskoristi. Ušao je u vezu, ali se ne slažem sa mnogim stvarima koje je u toj vezi radio. Problem je što je Luna postala dominantnija od njega - i to mu je zasmetalo, ona je za crnim stolom najjača, to je njeno najjače oružje... A on joj zabranjuje da ustaje i da priča... To je strašno! Ne, najbolje uzmi i zaveži joj flasterom usta, da ne bude u rijalitiju! Pa, čekaj malo, druže! On joj brani da priča navodno kao da bi zaštitili ljubav, da ne bi ulazili u konflikte... Druže, kad izađete napolje štitite sebe, ali u rijalitiju morate da pričate - oštar je bio Gagi, koji, posle svega, više ne želi da njegova ćerka bude u vezi sa Miljkovićem.

Gagi Đogani/ Foto: Nikola Tomić

- Ja nisam za to da oni budu zajedno, to je moje mišljenje posle svega što se desilo. Ne može ovo da funkcioniše. Razočarao sam se jako kada nije stao u njenu zaštitu kada je moje dete tražilo od njega. Video sam u njemu dosta manipulacije nad Lunom, ja mislim da od toga nema ništa - zaključio je.

VIDEO: Luna vrištala što je Marko "popušio" njene čokolade

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    25. april 2019 | 21:40

    Gagi Djogani i Anabela Atijas treba najvise da budu besni na sebe.Luna prozivljava njihove roditeljske propuste.Mogli su bar da je nauce da se bivsi ne piminje svaki dan,sadasnjem decku.Marku mogu da zamerim samo malo grublji nacin pojasnjavanja, iako ga razumem i on je u Zadruzi,nema uvek nerava.

  • Крем бананице уместо обрва

    25. april 2019 | 20:31

    Она најјача за црним столом??????? Са које планете је Гузмен пао? Ова ћурка рече сви момци су јој такви,нису јој довољно пажње пружили. Па девојко теби ни родитељи нису посветили довољно пажње,зашто би неко други.

  • 😉

    25. april 2019 | 21:35

    Nema više sexa, pa je red da ga šutne 😂😂😂 treba da Lunci odigra ulogu do kraja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA