"Saznala sam šta je radio!" Nakon priznanja da je imala seks sa Gastozom, Luna žestoko oplela po njemu i otkrila zbog čega je ljuta! (VIDEO)

- Neće me zanimati ni posle, ja sam sa tim čovekom završila svakako - rekla je Luna

  • 17

Voditelj Milan Milošević posetio je zadrugare, te im je tom prilikom postavljao pitanja gledalaca, a prvo je bilo upućeno Luni Đogani.

- Da li te je zabrinula poruka koju si preko Milana dobila od Gastoza da treba da se čuvaš Matore? - glasilo je pitanje.

Luna je odgovorila i priznala da ovu poruku nije ozbiljno shvatila jer pre svega veruje Jovani i smatra da joj ništa loše ne bi učinila, dok je žestoko oplela po Gastozu sa kojim je kratko bila u romansi i svojevremeno priznala da je imala seksualne odnose sa njim.

Luna, Printskrin: TV Pink

- Nije me zabrinula nimalo (poruka). On je meni rekao da mi je Gastoz poručio da se sklonim od Matore, jer mi ona nešto sprema. Ja sam samo klimnula glavom, posle sam odmah rekla Jovani da ona zna... Šapnula sam joj, ona je bila u čudu. Jovana mu je to rekla tek kad je krenuo kući, on je rekao da to nije rekao na taj način. Jovana je poslednja osoba koja bi meni nešto uradila, to sam iskulirala - objasnila je Luna pa istakla da je stvarno ne zanima o čemu se tu radi, niti da će je zanimati kada bude napustila rijaliti imanje.

- Jovana je poslednja osoba u koju bi trebalo da sumnjam. Da je htela da uradi nešto već bi odavno uradila. Ne mislim da je to dobronamerno. Ili Milan to laže, ili je on (Gastoz) slagao. Neće me zanimati ni posle, ja sam sa tim čovekom završila svakako. Saznala sam šta je radio posle žurke ovde, ološi - marš iz mog života! Mi smo bili u Turskoj, on mi je pokazao poruku koju je Jovana poslala, on je i te kako dvolična osoba... - govorila je ona bez trunke kolebanja, iako je nedavno pričala da je on njen prijatelj.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SOS

    26. april 2019 | 20:30

    Jel to beše onaj što je jedini bio uz nju kad su je svi drugi pljuvali i prali se od nje, o kome je pričala da je najbolji čovek na svetu itd... itd... Da su imali seks ali nisu bili u vezi itd... itd... itd... Da nikad neće zaboraviti šta je učinio za nju...

  • Boba

    26. april 2019 | 20:41

    Prosto neverovatno sta ova posrnula devojka prica,do skoro pricala da je Gastoz izvukao iz"crne rupe" i bio uz nju kada su joj svi okrenuli ledja a sada ga vredja za sitnicu a on nikada nije pricao lose o njoj iako ga je ponizila za vreme zurke.Ali to ide na njen obraz koga nema,devojka operisana od sramote.Nije ona nikome prijatelj,za izbegavanje je.

  • Rea

    26. april 2019 | 18:42

    Opa,sad pljuje i po Gastozu.Tako mu i treba kad ne zna da izabere drustvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA