Maja priznala da je flertovala sa Markom dok je on komentarisao raskid sa Lunom, Đoganijeva na ivici suza izletela napolje! (VIDEO)

- Luna više veruje ovim ljudima ovde nego meni, pa sam sebi dao za pravo da pred tim ljudima, za Crnim stolom, raskinem sa njom - objašnjavao je Marko

  • 28

Marko Miljković ostavio je Lunu Đogani nakon nekoliko meseci veze, a to je učinio upravo za stolom tokom sastanka, pa je tokom pitanja novinara na njegovu adresu stiglo pitanje zbog čega je raskinuo baš na taj način - pred svima.

- Mi smo razgovor vezan za naš raskid obavili već ispred hotela. Sve se ponovilo. Strogo sam joj zamerio ljubomorisanje, to se opet ponovilo. Luna više veruje ovim ljudima ovde nego meni, pa sam sebi dao za pravo da pred tim ljudima, za Crnim stolom, raskinem sa njom. Da oni to čuju i da se slade. Da im bude drago... To je najveći razlog zašto sam baš ovde, pred ovim stolom, rakinuo s njom - rekao je Marko, a Luna je bila na ivici suza.

Marko Miljković/ Printskrin: TV Pink

- Nemamo o čemu više da pričamo, To je sve za sad. Ako budem osetio potrebu ja ću da vidim da popričam, ali hoću da njoj i meni bude poptuno jasno da smo zavšrili i da idemo u smerovima koji su bolji i za nju i za mene - rekao je Miljković.

- Meni je žao. Ja nju i dalje volim. Ali idemo protiv sebe previše i onda to samim tim nije normalna i skladna veza. Jednostavno se ne uklapamo - dodao je, na šta su se zadrugari pobunili kako su raskinuli zbog gluposti i da to ne treba na takav način da se završi.

Potom je i Maja Marinković prokomentarisala Lunin i Markov raskid, budući da je Luna optužila Marka kako flertuje sa njom.

Maja Marinković/ Printskrin: TV Pink

- Smeškao se, zavodljivo me gledao. Nisam želela to da iznosim, ali eto. Nisam želela da to bude razlog njihovog raskida - priznala je Maja, a potom se i Stanija složil sa tim.

- Maja je dobila neku nadu tada, nju radi ego i sujeta. Uvek se smeškala kad se pomene Marko, imala je neku nadu kad su se posvađali, ali kad su se pomirili, odale su je grimase i osmeh, ja je dobro poznajem - rekla je Stanija.

- Ne mogu ja da slušam ovo! - rekla je Luna i izjurila iz prostorije.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja ulicarka

    27. april 2019 | 10:21

    Maja mala samoživa ulicarka koja je upropastila vezu Luni i Marku - po tom cu je ja pamtiti. Otac može da joj "kupi" glasove i dogura do finala al "nema tog novca, da joj kupi pristojnost, moralnost, poštenje....?"

  • Miljan

    27. april 2019 | 09:08

    Ma strasna veza od nekoliko meseci. 3 meseca.i ona pravi scene. Pa tako je i sa Gastozom vristala proslo leto. Ajde devojko, leci se.

  • Miki

    27. april 2019 | 08:31

    Da je ova bila na Kristininom mestu prosle godine. Kontam da bi bio medju njenim zrtvama, ta bipobila pola drzave...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA