≫ 

"Ne volim te više punim srcem": Marko otkrio šta oseća prema Luni, Đoganijeva plakala kao kiša

- Teško mi je, ne mogu više. Još jedan neuspeh u nizu - rekla je Luna

  • 32

Luna i Marko nisu u ljubavi kao ranije, a njih dvoje popričali su o svom odnosu u dvorištvu. Miljković je priznao Đoganijevoj da je ne voli kao pre.

- Luna, ja ne mogu, ne treba da vodimo ovaj razgovor, još je rano. Bukvalno se borim sa glavom i sa srcem. Ovaj razgovor pogoršava situaciju i kod tebe i kod mene. Vidim da ni ti, nisam ni se ni ja pomirio sa činjenicom da ne treba da budemo zajedno. Pa ja znam da ti nisi sponzoruša. Ne volim te više punim srcem... Brendon me je ispoštovao, ti me nisi ispoštovala - rekao je Marko.

Nakon razgovora sa Markom, Luna je u suzama o Miljkoviću pričala sa Drvetom mudrosti.

- Teško mi je, ne mogu više. Još jedan neuspeh u nizu. Marko i ja ne gledamo u istom pravcu, samo želim da me prođe i da se završi. Boli me kad ga vidim, nervira me kad se smeje, što je srećan kad nije sa mnom. Lepo sam mu rekla još na početku veze samo da me ne povredi - rekla je Đoganijeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milijana

    29. april 2019 | 01:08

    Koga Luna folira.Čim se ne govori o njoj,histeriše.Videli smo kako unapred smisli tekst.Glumica,u pokušaju.Pevačica u pokušaju.Modna kreatorka,u pokušaju.Pisac,videla žaba da se konj potkiva,pa bi i ona

  • 💥💣💥

    29. april 2019 | 11:31

    Rekao je da je voli, ali da nece da bude sa njom...tako treba da stoji u tekstu...moze li nesto poniznije za curu??? Ali ona ce i danas i sutra i prekosutra ponovo da mu prilazi...boli je kad se on smeje kad je srecan...to sve govori o njenom zaostatku u mentalnom razvoju...dete od 5 god. ima vise samopostovanja i dostojanstva od nje i ko zreo i normalan da je voli i postuje, kooo???

  • Pera

    29. april 2019 | 10:17

    Džabe Marko,šta god da uradiš ispašćeš grbav.Da li si svestan mašine za mlevenje Lunađo.I Maju Nikolić su angažovali.U šah-mat pozociju te dovela.Ako je ostaviš, onda si folirao da je voliš.Ako se pomirite,svaki dan će ti praviti scenu,jer mora da je u kadru,u finišu ste.Mora da opravda pobedu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA