"Ja sam džek, ne ponašam se kao dotični": Adam ispljuvao Marka nakon burnog raskida sa Lunom i njenog nervnog sloma (FOTO)

-Ja nisam "Imaš dva minuta ili smo završiIi" - napisao je Đogani

  • 21

Luna Đogani i Marko Miljković okončali su svoju vezu, a kako je Đoganijeva raskid teško podnela oglasio se njen brat, bivši zadrugar Adam Đogani i žestoko isprozivao Miljkovića.

Pre Adamovog oglašavanja Luna je imala jedan u nizu svojih nervnih slomova, tokom kog je čak i klela Miljkovića.

Zbog svega toga Adam krivi Marka.

- Ti si još klinac da komentarišeš Marka kakav je u vezi. Videli smo tebe kakav si ti bio, zato pst! - glasila je poruka na Instagramu upućena Luninom bratu.

- Imam prava da komentarišem šta ja hoću. Ja sam u vezi požrtvovan i dao bih sve da opstane. Ja se ne ponašam kao dotični prema devojci! Ja sam džek! Ja nisam "Imaš dva minuta ili smo završili"! Sve se rešava lepim razgovorom ili korektnim raskidom! Ja i te kako imam prava da komentarišem njega jer ga poznajem, a svi vi koji ne poznajete nas, a komentarišete, e - vi pst! - odgovorio je Adam.

Adamova objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/adamdjogani

VIDEO: Miljković priznao šta na sebi farba već godinama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    2. maj 2019 | 08:01

    Nije Adem nikakav Džek. On je kuca Džeki.

  • Marija

    1. maj 2019 | 16:50

    Ja sam, ja nisam, ja cu, ja necu, ja hocu, ja jesam, ja znam, ja ne znam... Ja, pa ja... Adame, nepismeni.

  • Lelele

    1. maj 2019 | 20:51

    Hahahah, decko, ti si taj sto je imao vezu sa Natasom Moskvom, koja ima pornice na Pornhubu, i koja je bila u zatvoru u Zabeli jer je naplacivala seks i peljesila svoje klijente? Izgleda da vam je u porodici da se zaljubljujete u prostitutke, kaze Luna i Gagimu se desilo. Uzmi knjigu u sake ili motiku u ruke, i dosta dzabalebarenja i blamiranja po rijalitijima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA