≫ 

"Volim je još uvek!" Marko umalo zaplakao dok je pričao o Luni, evo šta je sve teška srca priznao u Rajskom vrtu! (VIDEO)

- Nr krivim Maju zbog našeg raskida, krivi smo isključivo nas dvoje - izjavio je Marko

  • 48

Nakon raskida sa Lunom, Drvo mudrosti je pozvalo Marka u Rajski vrt kako bi porazgovaralo sa njim. Miljković je priznao da se ne oseća dobro zbog svega, umalo pustivši i onu najtežu, mušku suzu.

Marko je priznao da i dalje voli Lunu, ali da je shvatio da njih dvoje nisu jedno za drugo i da je nemoguće da nastave vezu.

- Nisam raščistio neke stvari u glavi što se tiče Lune i mene, i još uvek nisam raščistio sa tim da smo raskinuli. Zato ne bih da pričam, jer jednu stvar će pričati moje srce, drugu stvar će pričati moja glava i ko zna šta ću se nalupetati i šta će ko pomisliti... Ovo je rijaliti. Imam borbu sa samim sobom trenutno i sve što bih rekao, ne znam da li bih mogao da objasnim ljudima svoje pravo stanje kako se osećam. To je najveći problem - pričao je Miljković teškim glasom.

Marko Miljković u Rajskom rtu priča o Luni/ Printskrin: TV Pink

- Volim je još uvek, ali... Ne znam. Ne vredi. Ne znam... Mora još neko vreme da prođe da bih mogao da kažem kako se osećam. Jednostavno potiskujem tu emociju, želim da nestane - reako je Marko, a Drvo mu je onda reklo da se slobodno isplače, jer je "i to za muškarce".

- Najbolje da se ohladimo i da ne idemo u tom smeru - rekao je i priznao da se "baš dosta zagrejao" za Lunu.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

Takođe, Marko je izjavio i da njegovo srce ima samo reči hvale za Lunu, ali da ne želi previše da priča o tome šta govori njegovo srce.

Pogledajte šta je još priznao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarko

    1. maj 2019 | 19:35

    A ona je zaštićena? Zašto? Njoj voditelj ne sme postaviti pitanje,niko ne sme ništa da joj kaže a sve mora biti po njenom,sada vidimo dobila i svoj apartman, ko je bre ona, uzima najveći honorar

  • Ali

    1. maj 2019 | 23:32

    Dečko se ponaša kao i svaki drugi kojem se neka devojka dopadala,ali je ukapirao da to nije to i raskinuo s njom.S druge strane ,ona se ponaša kao osoba koja je drugi put ostavljena pred kamerama,a u fazonu je da je ona neko.A zapravo je veliko ništa.

  • Andja

    1. maj 2019 | 19:18

    Marko se upecao u Luninu mrežu i sada mu Produkcija ne dozvoljava da se isčupa nude mu i ostrvo samo sa njom na sedam dana to bi za njega bilo samoubistvo a za nju obezbedjen sex, užas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA