≫ 

"Sve mi je dao, zaljubila sam se": Aleksandra progovorila o Čabarkapi nakon što ju je Stanija isprovocirala (VIDEO)

- Nisam imala grejanje, pojavio se i bio je kao anđeo čuvar - pričala je Aleksandra

  • 15

Aleksandra i Stanija imale su još jednu žučnu raspravu. Dobrojevićeva je pecnula Subotićevu i  dotakla se Aleksandra Čabarkape.

Mene samo zanima šta ti je bilo u glavi dok si spavala sa njenim momkom? - pitala je Stanija Aleksandru.

- Nisam imala kući šta da jedem, šta da pijem. Nisam imala grejanje, pojavio se i bio je kao anđeo čuvar. Sve mi je dao, zaljubila sam se - rekla je revoltirano Aleksandra.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    6. maj 2019 | 02:53

    Po prvi put Stanija u pravu. Aleksandra zalosna si! Ti si takav manipulator

  • ala laze

    6. maj 2019 | 08:15

    Devojka je notorni lazov 😱 ona jadna nije imala grejanje i hranu pa je morala kod Cabarkape 😂😂😂 koga bre ona laze. Pa vidi se iz aviona kakva je.... sve mora da bude po njenom, mora da bude u centru paznje e zato je bila sa Cabarkapom. Cuj jadno dete imala je 16 godina... ima toliko napustene dece pa nisu jurila mamine momke. A Karadjordje koji tvrdi da je Cabarkapa namerno bio sa Alex zbog njega sto njega cetka ne napada.... zato sto tatica cuti i tapse je po ramenu za sve. Dosta je produkcija stitila Alex- ona ke bre primer kako ne trebaju deca da se ponasaju

  • ZASTICENA

    6. maj 2019 | 10:05

    Sve redje gledam zadruga a razlog tome su Subotici - narocito Aleksadnra. Prica je postala jako dosadna, vrte sve isto ukrug sa izuzetkom Aleksandre koja svaki put u svoju pricu doda neki strasni pateticni deo... Bilo bi lepo da i nju malo Milan Milosesevic proreseta pitanjima, da se puste klipovi gde se svadja sa Davidom, gde previ scenu za veridbu Karadjordju. gde udara baca, provocira itd. Ako produkcija i novinari imaju amneziju mi gledaoci nemamo SVI ZNAMO KAKO SE PONASALA a sad odjednom jadna Aleksandra. ne da nije jadna nego je samoziva i bezobrazna. gledam je od kad se vratila svaki pokret lica joj je izvestacen sedi i puci usta tokom emisija... nijedan pokret joj nije spontan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA