≫ 

Mislio je da su svi zaboravili na ovo: Pogledajte Davidovu poruku koja dokazuje da laže da veridba sa Aleksandrom nije bila prava! (FOTO)

- Odmah teorije zavere... Pa, majmuni, red je da dobije i od mene prsten. Ako je moja, mora biti od mene, a ne od drugih. Volim te, Aleksandra - Davidova je objava od prošle godine

  • 13

Otkad je "uplovio" u vezu sa Anom Korać, iako je bio zauzet i veren sa Aleksandrom Subotić koju je ostavio preko malih ekrana, David Dragojević ne prestaje da skrnavi njihov odnos.

Ono što uporno ponavlja jeste to da veridba sa Aleksandrom nije bila prava, da je to bila "fora", da je to bilo "zbog drugih", te da prsten nije kupio on.

No, fanovi su u to vreme skrinšotovali i čuvali svaku njihovu objavu, pa tako i onu u kojoj David svima poručuje da je prsten kupio on, te da je Aleksandra - njegova.

- Odmah teorije zavere... Pa, majmuni, red je da dobije i od mene prsten. Ako je moja, mora biti od mene, a ne od drugih. Volim te, Aleksandra - Davidova je objava od prošle godine.

Aleksandra Subotić, David Dragojević veridba Printskrin: Instagram/___californication

VIDEO: Aleksandra Subotić iznela potresne detalje o Davidovoj mami

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    7. maj 2019 | 19:44

    Ovakve osobe nikad ne mogu naci normalne i prave ljude. Mislim i na nju i na njega. Oboje lazni.

  • @@@

    7. maj 2019 | 17:05

    Kao da su bili u braku, a ne vereni.....dosadni su.Ostavio je pa šta više.......rešio se budala na vreme

  • Photoshop

    8. maj 2019 | 05:13

    Ovo nije dokaz da je original. Ovako nešto može vrlo lako da se odradi u photoshop_u i nije nikakav problem da u tekstu piše bilo šta a na osnovu neke, bilo koje druge poruke. Obično se dve različite poruke spoje u jednu a izbaci se suvišni detalji, a može i sa alatkom za kloniranje i još nekim opcijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA