≫ 

Anin bivši dečko izneo šokantne tvrdnje o Mini, pa ispričao da je za seks naplaćivala 70 evra, a za to vreme živela sa Koraćevom u stanu!

On takođe tvrdi da je Mina sa fudbalerima spavala besplatno

  • 25

Bivši dečko Ane Korać, Filip Mijatović rešio je da progovori i o Mini Vrbaški i iznese pojedine detalje iz njenog života.

On tvrdi da je Mina, koja je i sama priznala da je bila prostitutka naplaćivala svoje usluge 70 evra, a sa fudbalerima je spavala besplatno. Za to vreme živela je sa Anom Korać u stanu.

Ana Korać Ana Korać, Foto: Nikola Tomić

Prema njegovim rećima, Mina je počela da radi preko oglasa, i u početku je živela sa tri ili četiri devojke u stanu. Kasnije je počela da naplaćuje 70 evra za pola sata, s tim što je polovinu davala makrou. Zarađeni novac je uglavnom trošila na garderobu, a kako Filip kaže, nije namazana, pa nije uzimala više novca.

Mijatov je objasnio i da je elitna prostitucija ozbiljan kriminal o kom se uglavnom ne priča javno i da u Srbiji neke devojke rade same, preko prijatelja, a neke posredstvom makroa.

Mina Vrbaški Mina Vrbaški, Foto: Nikola Tomić

- Dan u Beogradu sa devojkom je 1.000 evra, sat se kreće od 150 do 500 evra. Izvan Srbije prostitutke ne idu ako su plaćene ispod 2.000 evra, dok u Monte Karlo putuju za honorar od 10.000 evra - priča Filip i nastavlja dalje:

- Sada kad je pao glavni makro, počela je borba za tržište, jer se tu vrte ozbiljne pare. Devojke se same nude da rade, jer je reč o bogatoj klijenteli - završio je on.

VIDEO - "Ku*va sam i je l' mi fali nešto?!" Mina Vrbaški pred celom nacijom priznala da se bavila prostitucijom

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    8. maj 2019 | 08:16

    Idu precicom do novca,njihovo telo,njihov zivot.Tuzno je sto se muskarci prema njima odnose sa vecim postovanjem,nego prema zeni koja rodi 3-4 i gaji.Majke ne zasluzuju paznju,a ove se montiraju i masu repom,za njima se vrte i bacaju pare.Tuzno ali istinito.

  • Maya

    8. maj 2019 | 02:57

    Da a Ana korac nevina al u lakat

  • Baki

    8. maj 2019 | 07:35

    I sta sada. Gde su tu nadlezni organi da ispitaju o cemu se tu radi. Ako su prostitutke lepo udju i hapse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA