≫ 

"Sandra Afrika je za tebe institucija! Mnogo je dobra riba, a ti se raspadaš!" Pavle žestoko ponizio Staniju, pomenuo joj i Tomovića! (VIDEO)

- I mlađa je od tebe dve godine, ali izgleda mlađe sto godina od tebe! - rekao je Pavle Staniji, a pomenuo je i Vladimira Tomovića

  • 25

Stanija i Pavle ponovo su ušli u žestoku raspravu, gde su pale teške reči, a tokom svađe pale su teške reči i pominjali su i Sandru Afriku i Vladimira Tomovića.

- Često pretiš ovde, pa objasni šta ćeš ti to Staniji uraditi, kao i ostalima, kad ih sretneš u gradu? - bilo je pitanje za Pavla pred okupljenima za stolom.

- To su Stanijini navodi, pošto mi je u više navrata psovala majku i pretila - rekao je Pavle, pa se Stanija pobunila.

Stanija Pavle Stanija i Pavle se svađaju/ Printskrin: TV Pink

- Kako lažeš! Lažovu, juče si mi isto na vratima pretio! Ti, muškarca, od dva metra - odbrusila mu je, dok je Pavle tvrdio suprotno, pa je počela rasprava.

- Ja čekam tog tvog šmekera kojim mi pretiš stalno. Vladimir Tomović je pojam muškarca za tebe! Shvatio je dečko ko je i šutnuo je kao loptu preko terena! - rekao joj je Pavle.

- Baš bih videla kako bi smeo tako da pričaš da je Vladimir ovde! Muškarčino!

Stanija, Pavle Stanija i Pavle se svađaju/ Printskrin: TV Pink

Zatim je Pavle rekao kako se Stanija nadala da će je on muvati, međutim, ona je sve to poricala, pa su pale teške uvrede.

- Sredovečne žene izgledaju bolje od tebe u licu! Facu ti treba odseći! Ovo na dole može da prođe... Nikad te nisam muvao u životu - rekao je Pavle, a potom se Stanija popela na sto.

Sandra Afrika Sandra Afrika/ Foto: Nikola Tomić

- Sandru Prodanović, Afriku, poznajem od 2004. godine. Devojka nikad nije bila go-go igračica, bila je plesačica kojoj niko u klubu nije mogao da priđe. Nije se skinula gola za razliku od tebe. Lična karta i pasoš - ne možeš da ga opereš nikad u životu više - rekao je Pavle, a Stanija ga je i dalje napadala kako je trčkarao za njom.

- Da je Vladimir ovde... Ti bi voleo da me pedalirao. Možda jeste, možda nije, ali si se ti, dečko, nadao... Žao ti je što mi se nisi svideo, što nisi imao šanse kao Tomović - rekla je Stanija.

- Vladimir je za tebe istorija, zapamti - rekao joj je i ponovo pomenuo Sandru.

- Sandra Afrika je za tebe institucija, jako velika! I mlađa je od tebe dve godine, ali izgleda mlađe sto godina od tebe! Mnogo je dobra riba, za razliku od tebe koja se raspadaš! - rekao je Pavle.

VIDEO: Sandra Afrika o sukobu na Zadrugoviziji sa Stanijom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. maj 2019 | 12:43

    Standza je psovala ovom dečku mrtvu sestru juče, tako da to sve govori o njoj. Ološ!

  • Max

    9. maj 2019 | 12:05

    Stanija je ribetina u odnosu na Afriku koja ima samo dupe i metar i zilet.

  • Jasna

    9. maj 2019 | 11:52

    Pavle obican napaljenko,koji ne zna ni sam kad govori istinu a kad laze,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA