"Želimo da skupo zvuči i izgleda": Anabela i Gagi Đogani angažovali vrhunsku pevačicu koja će Luni držati časove pevanja!

Luna će se odmah po izlasku iz Zadruge baciti na pevanje, a mama i tata joj uveliko pripremaju teren

Luna, Anabela, Gagi Djogani Foto-montaža: ATA Images, Marko Jovanović, Nikola Tomić

Već dugo se priča o tome kako će Luna Đogani po izlasku iz Zadruge oprobati kao pevačica, što je i ona sama pričala u rijalitiju, a njeni mama i tata - Anabela Atijas i Gagi Đogani, već se pripremaju da je osposobe za scenu.

Luna se i na Zadrugoviziji pokazala u dobrom svetlu i dokazala da je nasledila talenat od mame i tate, a oni su se već pobrinuli da joj nađu pevačicu koja će joj davati časove pevanja koje treba da usavrši.

U pitanju je nekadašnja članica grupe "Tap 011", Ivana Peters, koja važi za jednu od najboljih pevačica na našim prostorima, a ovu informaciju potvrdio je i Gagi.

Ivana Peters Ivana Peters/ Foto: Nikola Tomić

- S Ivanom Peters smo se dogovorili da joj drži časove pevanja i mislim da smo izabrali najbolju opciju. Treba da poradi na svom vokalu, Ivana inače drži časove i smatram da je ona odličan izbor. Već razmišljamo o njenoj muzičkoj karijeri, imamo tri pesme u opciji i sve tri su super. Čekamo nju, da ona to čuje i odabere, da joj se nađe prava intonacija i tonalitet. Mora da uđe u studio i da provežba, poradi na vokalu. Hoćemo da bude profi, da skupo zvuči i izgleda, nećemo da brzamo. Gledamo da bude potpuno drugačija od svih - rekao je Gagi.

Gagi Đogani Gagi Đogani/ Foto: ATA images

VIDEO: Luna zamešala guzom i svima redom priredila vrele kadrove

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    11. maj 2019 | 19:26

    Vi trebate da angažujete dobrog doktora da izlecite cerrku .

  • Grobar Mne

    11. maj 2019 | 20:06

    Hleba ne biste imali da jedete da niste u Zadrugu uveli ovu mrčenicu da vam zaradjuje novac.Ali vama je trn u oku Kija i njen uspjeh i karijera,i sad na sve načine pokušavate da je ubacite u pjevačke vode.Samo sve vam je dzaba,jer će Luna biti poznata samo po preljubi u Zadruzi 1 i stolici i sexu u WC u Zadruzi 2.

  • Fcj

    11. maj 2019 | 19:31

    Ne pravi se svirala od bukve... Aman da li su ljudi normalni, protiv ove devojke nemam nista, ali kad neko nine za nesto onda nije, cemu onda forsirati nesto na silu. To je isto da moj komsija koji ima skoro trideset i ogromnu ljubav prema fudbalu ode u Torino i pokusa da se prijavi da igra za Juventus, pa rekli bi mu da je lud. Nesto sto ne ide ne ide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA