≫ 

Pušten snimak seksa Suzane i Mikija! (VIDEO)

Perovićka je besomučno lagala da nije imala seksualni odnos sa Đuričićem

  • 43
Miki Djuricic, Suzana Perovic seks Suzana i Miki u akciji, Foto: TV Pink

Suzana Perović iz petnih žila se trudila da ubedi ukućane da nije bilo seksa između Mikija Đuričića i nje, iako je po mnogim pitanjima novinara i gledalaca na tu temu mogla da "provali" da su gledaoci upućeni u to šta se desilo među njima.

Sada, pušten je konačno i deo seksa nje i Mikija, a kada isti bude prikazan Perovićki nema sumnje da joj neće biti ni malo dobro.

Pogledajte snimak o kojem bruje svi:

Podsetimo, Suzana je ranije odbijala da prizna da je uopšte u vezi sa Mikijem, pa je i on morao da laže da su samo prijatelji. Kako je objasnila, majka je dvoje dece i nije joj bila potrebna takva priča, ali se zato bez problema prepustila strastima i ušla u seksualni odnos sa Đuričićem.

Mikiju je ovo drugi seks u Zadruzi, pošto je u prvoj sezoni bio intiman sa Nadeždom Biljić.

VIDEO: "Šabane iz Kupinova..." Janjuš hit snimkom sa malim Kinezima poželeo Mikiju brz oporavak posle nesreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceda

    12. maj 2019 | 20:34

    Ovo je naj veca bruka produkcije. Sramota je sto ste to objavili, ne zbog Suzane, već zbog njene dece. Kako ce ta deca sutra da žive sa prozivkama i pogledima na ulici. Njima je napravljen pakao od zivota. Znam da ce mnogi reci da je sama kriva za to, ali ja pitam produkciju zasto nikad nije prikazan snimak Lune i njenih muskaraca, Ane i Davida.....i svih ostalih? Samo ste prikazali Mikija i Nadezdu i sad Mikija i Suzanu. To je nekorektno prema Suzaninoj deci a ne mužu sa kojim ne zivi godinama.

  • Lakis

    12. maj 2019 | 12:07

    Ovo nisu smeli da puste u etar.Ako je I od Pinka mnogo je.Sram vas bilo! Gradite rejting na kasapljenju ljudi I ljudske intime

  • Ana

    12. maj 2019 | 20:37

    SRAMOTA ZA PRODUKCIJU STO JE TO PRIKAZALA. PRIKAZITE I OSTALE UCESNIKE, KOJI NEMAJU DECU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA