≫ 

"Lunči, ne brini, statisti će uskoro opet kući": Gagi novom objavom objasnio na kom mestu vidi svoju ćerku na kraju Zadruge (FOTO)

- Njih nazivamo statisti samo prave gužvu u rijalitiju - da znate! - napisao je Gagi

  • 56

Drugo izdanje "Zadruge" se privodi kraju, Gagi Đogani se još jednom oglasio i pružio podršku svojoj ćerki Luni Đogani, koja učestvuje ovu rijalitiju. Denser je osuo paljbu, kako ih je nazvao, "statistima", a u svojoj novoj objavio objasnio je da svoju naslednicu vidi na tronu ovog rijalitija

- Ljudi koji ulaze pred kraj rijalitija - oni nemaju nikakvu ulogu u rijalitiju. Lunči, ne brini, statisti ce uskoro opet kući. Devet meseci vladaš "Zadrugom"! Čekamo te na tronu sa tvojim najlepšim osmehom - napisao je Gagi.

Evo i objave:

Gagi Đogani, Luna Đogani Objava Gagija Đoganija Printskrin: Instagram/gagidjogani

VIDEO: Zadruga Specijal: Bez zaštitnog šlema u Zadrugu nikako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    13. maj 2019 | 13:56

    Bolje bi bilo da si ćerku učio da završi školu. Da se skupite Anabela, Luna i ti, svi zajedno nemate ni 8 razreda škole.. Bruka i sramota cime se ti hvališ..

  • Dagi

    13. maj 2019 | 18:49

    Moze Luna da pobedi, znamo i kako ali Kiju NIKADA. Kija je u svemu bolja od Lune i to ce Djogaje uvek boleti.

  • Lol

    13. maj 2019 | 15:26

    Jak vam tron gazmene, zadruga 2 smejurija od rijalitija, ucesnici sve pacijent do pacijenta, ne zna se ko je gori, a lunjara najgora, zato ce i da pobedi, samo sto joj ta pobeda nece vrediti pisljiva boba, drugo mesto prosle sezone i poraz od Kije ce vas uvek boleti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA