≫ 

Luna Đogani otkrila Marku gde je završila njena nagrada iz Zadruge 1 (VIDEO)

Đoganijeva je otvorila dušu svom dečku

  • 30

Luna Đogani je prvom izdanju "Zadruge" osvojila drugo mesto, a kao nagradu, između ostalog, dobila je i automobil marke "škoda". Blogerka je svom dečku Marku Miljkoviću ispričala da je vozilo poklonila očuhu Andreju Atijasu, a da je od novca koji je dobila kao nagradu kupila ocu Gagiju Đoganiju automobil marke "golf".

- Mene je srce zabolelo kada sam videla kako je Andrej srećan dok je sedeo u "škodi". Ja kažem mojoj mami što mi nije rekla da on toliko voli "škodu"... Ja kažem mami da ću Andreju da poklonim "škodu" i ja njemu kažem da mu stoji, da ide na putovanja. Ja mu kažem da mu to poklanjam od srca. Kad god sam ga videla da vozi tu "Škodu", bila sam ponosna. Posle nekoliko dana su otputovali negde. A kad sam tati kupila "golfa"... Ti stariji kad nisu u mogućnosti da im priuštiš nešto... Moj tata hoće da kupi auto i njemu glupo da mi kaže koji mu se dopada - rekla je Luna.

VIDEO: Zadrugarima pustili novu pesmu Anastasije Ražnatović, Luna im odbrusila:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lunjara manipulator

    13. maj 2019 | 18:21

    Od ovog honorara će da kupi sebi i mami nove silikone u Istambulu, tati obrve, ove su se već izlizale, mlađoj sestri kinder jaje, starijoj uloške, a sebi stan, auto, put na Tajland i album sa pesmama da postane Kija.

  • 🚗

    13. maj 2019 | 16:49

    Zar nije rekla u emisiji posle Z1 da je tu skodu prodala jer je pidseca na njena i Slobina druzenja iza te skode. Takodjer su se tamo Sloba i Kija pokjubili i ta skoda joj izaziva mucninu. Ispade da je sve vezano za nju cista LAZ.

  • Kodiaq

    13. maj 2019 | 19:02

    A vi glupani saljite garderobu i glasajte i vozite se busom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA