≫ 

"Zadaviću te! Vilicu ću ti polomiti!" Miljana pljunula i polila Zolu, skočila na njega i ščepala ga, ni obezbeđenje joj nije moglo ništa! (VIDEO)

- Kad oni ne budu tu, vilicu ću da ti polomim! Je*aću ti majku u pi*ku! - vikala je agresivno Miljana na Zolu pred obezbeđenjem

  • 23

Miljana Kulić izgubila je kontrolu, pa nasrnula na dečka Lazara Čolića Zolu, te su morali da reaguju zadrugari i obezbeđenje.

Nakon što je čula priču da ju je Lazar provocirao sa Borom Santanom, Miljana je prvo polila svog verenika, a potom skočila na njega dok je bio u krevetu.

Miljana je zatim i pljunula Zolu dok je ležao, pa nasrnula na njega, kada su skočili Dejan i Ljuba kako bi je zadržali.

Miljana, Zola Miljana nasrnula na Zolu/ Printskrin: TV Pink

- Je l' se smeješ? Zadaviću te! Zadaviću te! Kad oni ne budu tu (obezbeđenje), vilicu ću da ti polomim! Je*aću ti majku u pi*ku! - popela se Miljana na Zolu, a onda ju je odvuklo obezbeđenje.

Njena majka Marija je bila u šoku zbog ćerkinog ponašanja, a Miljanu ni obezbeđenje nije uspelo da smiri, pa je tražila da Zola skine sve sa sebe jer mu je "ona sve kupila". Miljana je posle toga došla do Zole i molila ga da je sasluša. On nije želeo, a ona ga je grlila i počela da plače izvinjavajući mu se što mu je uvredila majku.

- Došla sam da ti kažem da mi je krivo što sam ti to rekla za majku, da uopšte to tako ne mislim. Ležim u krevetu i nije mi dobro... Ti znaš da ja tebe najviše volim. Nije mi dobro - plakala je Miljana grleći Zolu.

Miljana, Zola Miljana plače i kuka Zoli/ Printskrin: TV Pink

- Miljana, džabe to! Prvo se razmišlja pre toga da čoveka ne uvrediš, džabe posle izvini. Kad se završi rijaliti, svako svojoj kući. To niko ne bi izdržao! Niko! Ni ti, ni ja, niko! Zašto to sad radiš?! On guta knedle da ti nešto ne bi rekao i da te ne uvredi! Zato neću da dozvolim da ga maltretiraš! Što si rekla da mu je majka ku*va?! - odbrusila je Marija ćerki, a Miljana je i dalje grlila Zolu i izvinjavala mu se.

Zola je posle toga pred Marijom Kulić rekao da želi da raskine sa Miljanom, jer se stvari ne menjaju.

- Nemamo budućnost, jer se ti ne možeš promeniti. Zato što si ovo sve izgovorila i što si se napolju tako ponašala prema meni. Koliko puta si mi naterala suze na oči - rekao je Zola.

VIDEO - Buka i bes: Miljana kao zmaj u Igri prestola razvaljuje kapije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    14. maj 2019 | 09:34

    Težak slučaj , Miljana je psiho terorist ! Ona će ovako i prema detetu da se ponaša , sklanjaj te to dete iz te familije !

  • kajmak

    14. maj 2019 | 01:38

    Zolo makni se toga dok mozes nije ona kako treba ..

  • Marko

    14. maj 2019 | 08:29

    Stvarno mi nije jasno dje su oci i mozak ovom Zoli?Nisu mi jasni momci koji mogu da imaju neke fine djevojke i normalne a odaberu ovakve osobe koje vise lice na kobile nego na zene (cast kobilama).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA